NOVICE

Dan odprtih vrat - individualna pasivna hiša Lumar na ogled v Kamniku

Dan odprtih vrat - individualna pasivna hiša Lumar na ogled v Kamniku

V soboto, 27. maja 2017, med 10. in 16. uro, pripravljamo nov dan odprtih vrat. Predstavili bomo že vseljeno individualno pasivno hišo.

Tlorisna zasnova hiše je zgrajena na skrajno racionalnem tlorisu, ki se odpira proti jugu in zaradi velikih steklenih površin ponuja izredno svetle bivalne prostore. Funkcionalno in sodobno zasnovo hiše dopolnjuje premišljena Lumarjeva tehnologija, ki z optimiranimi detajli doprinese k brezhibnemu delovanju hiše in izjemni energetski učinkovitosti. Optimirane in tehnološko napredne hiše Lumar so v sklopu naših pomladanskih ugodnosti do 31. maja še bolj dostopne.

INDIVIDUALNA PASIVNA HIŠA LUMAR

Individualna pasivna hiša iz skupine INDIVIDUAL je zasnovana kot sodobna pasivna enodružinska hiše. Dinamika, eleganca in zmerna zadržanost oblik so vodile k arhitekturni rešitvi, s katero so lastniki presegli ustaljene okvire in v popolnosti uresničili svoje individualne poglede na sanjski dom. Tlorisna razporeditev je funkcionalna in odprta, z izrazito majhnimi komunikacijskimi površinami hodnikov, kar omogoča optimalno možnost izkoristka bivalne površine in prijetno bivalno počutje. Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Zaradi lažje organizacije ogleda hiše in še kakovostnejšega svetovanja je število prijav omejeno. Zato vas prosimo, da se na dan odprtih vrat prijavite čim prej. 

 

LUMARJEV POMLADANSKI BEST BUY

V sklopu ponudbe Lumar 2020 smo pripravili številne nove »Best Buy« ugodnosti. Izbranih 25 optimiranih in tehnološko naprednih hiš dobite sedaj v paketih Lumar Smart, Lumar Best Buy in Lumar Eko. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Predstavljena ponudba Lumar 2020 je vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše boste že danes dobili tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2017.

PREDSTAVITVE STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje kakovostnih in visoko energetsko učinkovitih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo tudi lastniki hiše.

 

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar

AKTUALNE NOVICE 
23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...

© Lumar IG d.o.o., 2006-2015