NOVICE

Dan odprtih vrat - premierno na ogled pritlična hiša Terra-R 131

Dan odprtih vrat - premierno na ogled pritlična hiša Terra-R 131

V soboto, 22. aprila 2017, med 10. in 16. uro, bomo prvič predstavili pritlično hišo Terra-R 131. Hiša na enem nivoju ponuja jasno delitev prostorov dnevnega in spalnega dela, na optimalni bivalni površini.

Ob hiši Terra-R 131 bo na ogled tudi hiša Primus-L 150 grajena v standardu skoraj nič-energijske stavbe s porabo pod 10 kWh/m2. Hiši bosta na ogled v Murski Soboti in Veliki Polani. Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili našo ponudbo Lumar 2020, v okviru katere že danes naše hiše ponujamo samo še kot skoraj nič-energijske, z vgrajeno tehnologijo prihodnosti, visoko energetsko učinkovitostjo in bivalnim ugodjem, ob najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo.


O HIŠI TERRA-R 131 (MURSKA SOBOTA)

Hiša Terra-R 131 iz skupine AVANTGARDE je namenjena družini z do štirimi člani, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor. Ta na ta način postaja središče dnevnega dogajanja. Koncept nizanja bivalnih in spalnih prostorov okoli osrednjega terasnega dela ali atrija ustvarja idealne pogoje za kvalitetno družinsko druženje, ki s smiselno delitvijo dnevnega in spalnega dela, ponuja veliko individualnosti in diskretnosti. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Ogled hiše Terra-R 131 bo potekal med 10.00 in 16.00 uro.

 

O HIŠI PRIMUS-L 150 (VELIKA POLANA)

Hišo Primus-L 150 iz skupine AVANTGARDE odlikuje sodobno oblikovanje, izjemno racionalen tloris in največja možna uporabnost ter visoka energetska varčnost, ki ustreza zahtevam standardov skoraj nič-energijske hiše s porabo pod 10 kWh/m2. Hiša je grajena s certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV ENERGY. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Zaradi majhne porabe energije in velikega deleže uporabljene naravne izolacije, celuloza in lesna vlakna, je uvrščena v najvišji rang subvencije Eko sklada. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka voda-voda.

Ogled hiše Primus-L 150 bo potekal med 10.00 in 16.00 uro.

 

LUMAR 2020 – V VSE HIŠE VGRAJENO PREZRAČEVANJE

V podjetju Lumar vam že danes ponujamo bivanjske rešitve prihodnosti – skoraj nič-energijske hiše. V vse hiše Lumar je standardno vgrajen prezračevalni sistem z rekuperatorjem. Ta zagotavlja vedno svež zrak, ki je bistvenega pomena za naše dobro počutje in bivalno ugodje. V kombinaciji z Lumarjevo vrhunsko tehnologijo toplotnega ovoja z odlično zrakotesnostjo, že danes vse naše hiše izpolnjujejo visoke energetske standarde, ki bodo predvidoma vstopili v veljavo šele leta 2020 z Evropsko direktivo o energetski učinkovitosti stavb. V ta namen smo pripravili nabor 25 najbolj priljubljenih in optimiranih skoraj nič-energijskih hiš Lumar z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti so pripravili tudi za vse kupce individualnih hiš Lumar. Ugodnosti veljajo do 31. maja 2017.

 

RAZŠIRJEN PAKET iEDITION

Še dodatno smo razširili paket Lumar iEDITION, ki smo ga pripravili v sodelovanju z BMW i. Ob hiši Primus sta v paket od sedaj vključeni še hiši Lumar Terra in Lumar Kubus. Paket iEDITION je ekskluziven paket, ki vsebuje dodatne arhitekturne elemente, vrhunske detajle in rešitve ter kakovostno opremo. Vse omenjeno arhitekturo hiš povzdigne na najvišji nivo arhitekturnega oblikovanja in bivanjskega ugodja.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Za več informacij bodo na obeh hišah na voljo tudi lastniki, ki bodo spregovorili o svojih izkušnjah z gradnjo doma.

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumar


AKTUALNE NOVICE 23.12.2016
Srečno 2017!
23.12.2015
Srečno 201625.12.2012
Zavedamo se...


© Lumar IG d.o.o., 2006-2015