Nagrade in priznanja

Filozofija našega podjetja je ustvarjati kakovostne objekte, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje. Zelo nas veseli, če je naš trud in želja po napredku opažena tudi v širši strokovni javnosti ter potrjena s priznanjem ali nagrado. 

Ponosni smo, da smo prejeli že kar nekaj nagrad, pa ne le s področja naših proizvodov, ampak tudi s strani gospodarstva, kot je bila leta 2009 nagrada Zlata gazela, ki se podeljuje najboljšim hitro rastočim podjetjem v Sloveniji. 

Še posebej veseli pa smo priznanj in nagrad, ki so jih prejele naše hiše. Pasivne hiše Lumar so bile že večkrat nagrajene na vsakoletnem natečaju Energetsko varčni objekti v Sloveniji. Nazadnje smo v letu 2013 za dve naši hiši prejeli zlato in srebrno priznanje. Hiša Primus-D 137d, ki smo jo naredili za Mitjo Petkovška, je bila predstavljena tudi kot primer dobre prakse v okviru projekta Od Zibelke Do Zibelke (C2C). Hiša PRiMUS je bila na sejmu Dom 2011 nagrajena še s priznanjem Zelena misija. 

Ponosni smo tudi na nagrado Hiše Awards, ki jo Zavod Big podeljuje za kakovostno arhitekturo na področju gradnje hiš širom sveta. Nagrajena hiša Lumar Avant 169 dokazuje, da je lahko tudi tipska pasivna hiša arhitekturni dosežek. 

S prestižno nagrado se ponaša tudi naša hiša RE (BlackLine BB), ki je bila v letu 2013 izbrana med 50 najlepših hiš, po izboru revije Hiše. Inovativnost in razvojno naravnanost podjetja potrjujeta nagradi Zeleni svinčnik 2013, ki ga podeljuje Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije ter Nagrada Jožefa Mraka za inovativnost na področju graditve objektov iz leta 2014. Obe nagradi smo prejeli za našo Aktivno hišo. Leta 2016 smo prejeli nagrado En.odmev za energetsko najbolj učinkovito veliko podjetje v Sloveniji. Istega leta smo na izboru za Podravsko podjetje leta 2015 prejeli nagrado NAJ ZAPOSLOVALEC.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn