Dan odprtih vrat

14. 09. 2020

Lumar Zero Emission Living Tour - V Dragomlju na ogled prva in edina slovenska hiša s certifikatom Active House

Hiša Lumar Primus-R 150 iEDITION v ospredje postavlja uporabnika in celostno analizira ključne vidike trajnostne gradnje; bivalno ugodje, energijsko učinkovitost in vpliv na okolje. Grajena v trajnostnem konceptu gradnje Lumar ZERO EMISSION LIVING® že danes standardno ponuja odgovore na bivanjske in podnebne izzive prihodnosti. Hiša bo na ogled 19. septembra med 10.00 in 16.00 uro.

 

SODOBNA IN TEHNOLOŠKO DOVRŠENA

Hiše Primus so bile zasnovane z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. V ponudbi iEDITION, ki so jo v Lumarju razvili s podjetjem BMW Slovenija in njihovo znamko BMW i, so hiši Primus ob vrhunski tehnologiji, funkcionalnosti in prilagodljivosti dodali dizajn, ki sledi visokim standardom sodobne odprte arhitekture. Z vgrajenim sistemom prezračevanja z rekuperacijo, toplotno črpalko s talnim ogrevanjem, pametnimi inštalacijami, sončno elektrarno na nadstrešku in drugimi tehnologijami ter detajli, hiša Lumar Primus-R 150 iEDITION na celovit način obravnava ključne izzive trajnostne gradnje in bivanja brez emisij.

PREDSTAVITVE TRAJNOSTNE TEHNOLOGIJE LUMAR

Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili:

  • Konstrukcijske sisteme in koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Možnosti pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. 
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

VAREN IN ZANESLJIV PARTNER

V zadnjih dveh desetletjih smo postali pionirji in glavni razvijalci smernic in trendov montažne gradnje v Sloveniji. S pomočjo znanj in izkušenj iz pionirskih projektov, prva pasivna hiša, prva certificirana pasivna tehnologija, prva aktivna hiša za poskusno bivanje in prva in edina slovenska hiša s certifikatom Active House, lahko že danes standardno ponudimo tehnologije prihodnosti. Spadamo med 1,5 % podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali s PLATINASTO OCENO BONITETNE ODLIČNOSTI, ki jo dobijo izključno podjetja, ki imajo zlato bonitetno odličnost vsaj tri leta zaporedoma (Bisnode Solutions). Izkušnje, znanje ter številni prejeti domači in tuji certifikati so garancija, da je gradnja z Lumarjem varna in zanesljiva.

Zaradi lažje organizacije ogleda hiše in še kakovostnejšega svetovanja je število prijav omejeno. 

Vljudno vabljeni, vaš Lumarfacebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več