Dan odprtih vrat

04. 04. 2019

Dan odprtih vrat na hiši TERRA-R 131 v Murski Soboti

V soboto 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, bomo v Murski Soboti predstavili vrhunsko zasnovano pritlično hišo Terra-R 131. 

Zahvaljujemo se vam za izkazano zanimanje za ogled hiše Terra-R 131 v Murski Soboti. Vsa prosta mesta za ogled hiše so zapolnjena. Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vas vabimo, da se vpišete na naše NOVICE, da vas bomo lahko obvestili o morebitnih dodatnih mestih za ogled hiše, novih dnevih odprtih vrat ter drugih aktivnostih povezanih z gradnjo Lumar hiš.

V soboto 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, bomo v Murski Soboti predstavili vrhunsko zasnovano pritlično hišo Terra-R 131. Hiša ponuja jasno delitev prostorov, od enovitega odprtega bivalnega dela in diskretno ločenega spalnega kraka, kar omogoča smiseln preplet programov, združenih na optimalni bivalni površini. Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili ponudbo v okviru katere vse naše hiše ponujamo samo še kot skoraj nič-energijske, z vgrajeno tehnologijo prihodnosti, visoko energetsko učinkovitostjo in bivalnim ugodjem, ob najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo.

 

O HIŠI TERRA-R 131

Hiša Terra-R 131 iz skupine AVANTGARDE je namenjena družini z do štirimi člani, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor. Ta na ta način postaja središče dnevnega dogajanja. Koncept nizanja bivalnih in spalnih prostorov okoli osrednjega terasnega dela ali atrija ustvarja idealne bivanjske pogoje za kvalitetno družinsko druženje in bivanje, ki s smiselno delitvijo dnevnega in spalnega dela, ponuja veliko individualnosti in diskretnosti. Z vgrajenim sistemom prezračevanja izpolnjuje hiša pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda.

Hiša Terra je grajena v Lumarjevem konceptu bivanja ZERO EMISSION LIVING. Gre za koncept in rešitve, ki na celovit in holističen način obravnavajo vse vidike, ki vplivajo na naše bivanje – od zvoka, zraka, temperature, dnevne svetlobe, stroškov delovanja objekta v celotnem življenjskem ciklu, izrabe obnovljivih virov energije … .

 

POMLADNE NOVOSTI IN UGODNOSTI

Pripravili smo številne novosti in ugodnosti ob nakupu kataloških in individualnih skoraj nič-energijskih hiš Lumar. V okviru koncepta ZERO EMISSION LIVING ponujamo izjemen nabor SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) s standardno vgrajenim sistemom prezračevanje in ZERO EMISSION HIŠ s sončno elektrarno standardno. S pomladanskim prebujanjem narave smo dodatno okrepili tudi ponudbo kataloških hiš. Tokrat s tremi arhitekturno razgibanimi in geometrijsko čistimi družinskimi hišami v različnih velikostih, ki smo jih poimenovali Qubis, Zen in Brio. Posebno pozornost smo namenili tudi naši najbolje prodajani kataloški hiši Primus. Glede na izjemno veliko prodanih hiš in mnenj kupcev, smo naredili evolucijo hiše Primus 137 in ji dodali nekaj kvadratnih metrov. Tako ponuja hiša Primus 140 še več funkcionalnosti in bivalnega ugodja.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo na hiši predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje kakovostnih in visoko energetsko učinkovitih hiš Lumar ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo lahko podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v hiše Lumar. Za več informacij o gradnji njihove sanjske hiše Lumar bodo na voljo tudi lastniki hiše.

 

Veselimo se druženja z vami.

Vaš Lumarfacebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn