Dan odprtih vrat

14. 09. 2020

Lumar Zero Emission Tour - na ogled hiša TERRA-R 131 v Murski Soboti

Za ogled hiše Lumar Terra-R 131 smo zapolnili vsa prosta mesta. Vabimo vas, da si v okviru festivala Odprte hiše Slovenije, v soboto 26. septembra 2020, ogledate hišo Lumar Primus-R 150 iEDITION, prvo in edino slovensko hišo s certifikatom Active House. Več informacij in prijave na bostjan.kralj@lumar.si. Za razumevanje se vam zahvaljujemo, vaš Lumar.

Hiša ponuja jasno delitev prostorov, od enovitega odprtega bivalnega dela in diskretno ločenega spalnega kraka, kar omogoča smiseln preplet in individualno prilagoditev programov, združenih na optimalni bivalni površini. Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili ponudbo v okviru katere vse naše hiše ponujamo kot skoraj nič-energijske, z vgrajeno tehnologijo prihodnosti, visoko energetsko učinkovitostjo in bivalnim ugodjem, ob najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo.

 

O HIŠI TERRA-R 131

Hiša Terra-R 131 iz skupine AVANTGARDE je namenjena vsem, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor. Ta na ta način postaja središče dnevnega dogajanja. Koncept nizanja bivalnih in spalnih prostorov okoli osrednjega terasnega dela ali atrija ustvarja idealne bivanjske pogoje za kvalitetno družinsko druženje in bivanje, ki s smiselno delitvijo dnevnega in spalnega dela, ponuja veliko individualnosti in diskretnosti. 

Hiša Terra-R 131 iz skupine AVANTGARDE

Hiša Terra je grajena v našem konceptu trajnostnega bivanja LUMAR ZERO EMISSION LIVING. Gre za koncept in rešitve, ki na celovit in holističen način obravnavajo vse vidike, ki vplivajo na naše bivanje – od zvoka, zraka, temperature, dnevne svetlobe, stroškov delovanja objekta v celotnem življenjskem ciklu, izrabe obnovljivih virov energije … .

 

PREDSTAVITVE TRAJNOSTNE TEHNOLOGIJE LUMAR

Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Možnosti pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. 
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

 

VAREN IN ZANESLJIV PARTNER

V zadnjih dveh desetletjih smo postali pionirji in glavni razvijalci smernic in trendov montažne gradnje v Sloveniji. S pomočjo znanj in izkušenj iz pionirskih projektov, prva pasivna hiša, prva certificirana pasivna tehnologija, prva aktivna hiša za poskusno bivanje in prva in edina slovenska hiša s certifikatom Active House, lahko že danes standardno ponudimo tehnologije prihodnosti. Spadamo med 1,5 % podjetij v Sloveniji, ki se lahko pohvali s PLATINASTO OCENO BONITETNE ODLIČNOSTI, ki jo dobijo izključno podjetja, ki imajo zlato bonitetno odličnost vsaj tri leta zaporedoma (Bisnode Solutions). Izkušnje, znanje ter številni prejeti domači in tuji certifikati so garancija, da je gradnja z Lumarjem varna in zanesljiva.

Zaradi lažje organizacije ogleda hiše in še kakovostnejšega svetovanja je število prijav omejeno. 

Vljudno vabljeni, vaš Lumarfacebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več