Dan odprtih vrat

13. 05. 2022

Premierno na ogled hiša Lumar Terra-V 158

Premierno bomo v ŽIVO predstavili pritlično skoraj nič-energijsko hišo Lumar Terra-V 158.

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljamo premierno predstavitev naše izjemno priljubljene in sodobno zasnovane pritlične hiše Terra-V 158. Hiša, ki smo jo individualno prilagodili željam in potrebam lastnikov, je lahko tudi z ravno in enokapno streho. Z vgrajeno sončno elektrarno proizvede hiša več električne energije, kot je potrebuje za svoje delovanje. Hiša bo na ogled 21. maja 2022, med 10.00 in 15.00 uro, v Šoštanju.

 

O hiši Lumar Terra V-158

Hiša je namenjena vsem, ki od hiše pričakujejo urejeno notranjo razporeditev in brezpogojno navezavo na zunanji terasni prostor. Ta na ta način postaja središče dnevnega dogajanja. Sodobno in funkcionalno zasnovan tloris ponuja jasno delitev prostorov, od enovitega odprtega bivalnega dela in diskretno ločenega spalnega kraka, kar omogoča smiseln preplet programov, združenih na optimalni bivalni površini. Koncept nizanja bivalnih in spalnih prostorov okoli osrednjega terasnega dela ali atrija ustvarja idealne bivanjske pogoje za kvalitetno družinsko druženje in bivanje, ki ponuja veliko individualnosti in diskretnosti. 

 


Energetska neodvisnost – bivanje brez emisij in stroškov za električno energijo

V Lumarju se zavedamo, da so proizvodnja, shranjevanje in raba energije iz obnovljivih virov temelj za energetsko neodvisnost in razvoj e-mobilnosti, zato smo se zato odločili, da kupcem naših hiš ponudimo celostno rešitev MOON. Ta vključuje fotovoltaične sisteme, stenske polnilne postaje, postaje za hitro polnjenje in hranilnike energije, ki zagotavljajo napajanje električnih naprav v hiši tudi v primeru izpada električnega toka. Sistemi so medsebojno usklajeni, delujejo izjemno učinkovito in prilagodljivo, poleg tega modularna zasnova omogoča natančno prilagoditev danim pogojem, tudi združitev z že obstoječim fotovoltaičnim sistemom. Za optimizacijo shranjevanja in porabe zelene energije v gospodinjstvu, torej za celovito energetsko upravljanje vašega doma, pa poskrbi sistem za energetsko upravljanje doma (HEMS).
 

Predstavitve trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Predstavili vam bomo nove kataloške hiše Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš.  • Od sedaj tudi v Lumarju ponujamo hiše grajene z masivno konstrukcijo iQwood. Odločite se lahko za gradnjo hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene), ali za notranjo masivno steno iQwood Inside med spalnimi prostori.


  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Možnosti pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada, za katere vam Lumarjevi strokovnjaki pripravijo celovito vlogo.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, notranja masivna stena iQwood Inside med spalnimi prostori, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

 

 

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Vljudno vabljeni!

Vaš Lumarfacebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več