Dan odprtih vrat

05. 12. 2020

Dan odprtih vrat na hiši Urbano-D 149

V soboto 12. decembra 2020 pripravljamo nov virtualni dan odprtih vrat skoraj nič-energijske hiše Lumar. Tokrat bomo predstavili hišo Lumar Urbano-D 149.

 


Prijava na dan odprtih vrat

Prijava na DOV 2021-11-06


Ker trenutna situacija še zmeraj ne omogoča, da bi naše hiše pokazali v živo, smo pripravili virtualni sprehod po hiši Lumar Urbano-D 149. Na dnevu odprtih vrat boste s strani Lumarjevih svetovalcev in strokovnjakov prejeli tudi vse potrebne informacije o celoviti storitvi gradnje nove hiše.

 

HIŠA LUMAR URBANO-D 149

Skoraj nič-energijska hiša Urbano-D 149 iz družine Avantgarde je zasnovana kot sodobna enodružinska hiša. Razporeditev prostorov, ki je zasnovana sodobno in odprto, ponuja optimalen izkoristek bivalne površine in visoko ugodje bivanja. Hišo odlikuje poteza, ki povezuje vse dele hiše, vključno z balkonom v skladno in enovito celoto. Zunanjost hiše dopolnjuje nadstrešek za dva avtomobila.

Zgrajena je na izjemno racionalnem in funkcionalnem tlorisu, ki se odpira na jug in preko terase povezuje z zunanjostjo. Velike steklene površine ponujajo svetle in prijetne bivalne prostore ter visoko ugodje bivanja. Sodobno zasnovo hiše dopolnjuje optimirana Lumarjeva tehnologija gradnje skoraj nič-energijskih hiš.

 

PREDSTAVITVE LUMARJEVIH STROKOVNJAKOV

V okviru dogodka bomo v živo s 360 stopinjskim pogledom predstavili hišo Lumar Urbano-D 149, ki smo jo prilagodili glede na želje in potrebe njenih stanovalcev.

Lumarjevi svetovalci in strokovnjaki vam bodo v živo predstavili:

  • Konstrukcijske sisteme in koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Možnosti pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. 
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili akcijsko ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

 

KAKO BO POTEKAL DOGODEK?

Dogodek bo potekal preko spletne platforme ZOOM. Za prijavo na dogodek izpolnite prijavni obrazec. Pred dogodkom vam bomo po elektronski pošti posredovali povezavo, s katero se boste lahko pridružili dnevu odprtih vrat.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu bostjan.kralj@lumar.si.

Veselimo se druženja z vami, vaš Lumar

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več