Dan odprtih vrat

27. 10. 2021

Lumarjeve hiše na dnevih pasivnih hiš

V okviru Dnevov pasivnih hiš 2021, ki jih že enajstič organizirajo Fakulteta za arhitekturo UL, Konzorcij pasivna hiša in Eko sklad, bomo svoje hiše predstavili tudi v podjetju Lumar. Obiskovalci si boste lahko 6. novembra »v živo« ogledali individualno zasnovano hišo Zbašnik Senegačnik v Ljubljani in hišo Lumar Primus-R 150 iEDITION v Dragomlju, prvo slovensko enodružinsko hišo s certifikatom Active house.

ZAPOLNILI SMO VSA PROSTA MESTA ZA OGLEDA HIŠ ZBAŠNIK SENEGAČNIK IN LUMAR PRIMUS-R 150 iEDITION. ZARADI VELIKEGA ZANIMANJA BOMO PREDSTAVITVE TRAJNOSTNE GRADNJE IN INOVATIVNIH TEHNOLOGIJ NA HIŠI LUMAR PRIMUS-R 150 iEDITION PRIPRAVILI TUDI MED 10. IN 14. NOVEMBROM 2021. VEČ INFORMACIJ O DOGAJANJU VAM BOMO SPOROČILI KMALU. ZA RAZUMEVANJE SE VAM ZAHVALJUJEMO.

Visoko ugodje bivanja, funkcionalno, energetsko učinkovito

Naše skoraj nič-energijske hiše odlikuje funkcionalna in odprta tlorisna zasnova, optimizirana tehnologija gradnje, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter certificirani izvedbeni detajli. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko izjemno učinkovit dom s prijetnim bivalnim ugodjem in nizkimi obratovalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel. Z uporabo naravnih materialov in zaradi izjemne energetske učinkovitosti lahko pridobite tudi najvišje nepovratne spodbude Eko sklada. Vsem kupcem hiš v podjetju pomagamo z nasveti in pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev nepovratnih spodbud in gradnjo hiše.

Predstavitve Lumarjevih svetovalcev

Lumarjevi svetovalci in strokovnjaki vam bodo predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s celovitim snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Ogleda "v živo" na vsako uro

Obiskovalci si boste lahko na vsako polno uro v živo ogledali dve vrhunski skoraj nič-energijski hiši Lumar s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivne hiše):

  • Individualno zasnovano hišo Zbašnik Senegačnik v Ljubljani (med 10. in 12. uro).
  • Hišo Lumar Primus-R 150 iEDITION v Dragomlju, prvo slovensko enodružinsko hišo s certifikatom Active house (med 10. in 15. uro).

Se ne morete udeležiti obiska v živo?
Oglejte si spletne in virtualne sprehode po optimiranih skoraj nič-energijskih hišah Lumar s porabo pod 15 kWh/m2a (pasivne hiše). Spoznajte izkušnje bivanja v hišah Lumar. Med drugim si lahko ogledate:

Znanje in izkušnje

Več kot 410 skoraj nič-energijskih objektov s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivne hiše), trije vrtci v pasivni tehnologiji ter več kot 2.700 kvadratnih metrov velik Zdravstveni dom v Luciji, nas uvrščajo na prvo mesto med slovenskim proizvajalci energetsko najučinkovitejših montažnih objektov.

Zaradi lažje organizacije ogleda hiše in še kakovostnejšega svetovanja je število prijav omejeno.  

Veselimo se druženja z vami, vaš Lumar

*OBVESTILO COVID-19: Ogled objekta bo potekal v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. V primeru znakov okužbe ali izpostavljenosti osebam, ki imajo COVID-19, vas prosimo, da se ogleda ne udeležite. Ogled bo potekal v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. 


facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več