LOFT
Revolucionarne mobilne hiše

Hiše LOFT

Revolucionarna mobilna hiša, ki zaradi svoje edinstvene zložljive zasnove lahko nudi tudi do skoraj 70m2 bivalne površine, se k vam dostavi in postavi samo v enem dnevu in je takoj pripravljena na vselitev.

Izberite svojo hišo LOFT

REVOLUCIONARNA
MOBILNA HIŠA

Zaradi svoje edinstvene zložljive zasnove lahko nudi tudi do skoraj 70m2 bivalne površine, se k vam dostavi in postavi samo v enem dnevu in je takoj pripravljena na vselitev.

Pri Lumarju smo se odločili koncept mobilnih hiš nadgraditi in prilagoditi aktualnim trendom ter vse hitrejšemu tempu našega vsakdana. Nastala je mobilna hiša Lumar LOFT, ki nudi kar dvojno bivalno površino, kar omogoča širok spekter uporabe:

  • Samostojna hiša za mlade družine ali upokojence, ki ne želijo imeti velike hiše.
  • Primerna kot dodatna hiša pri obstoječi nepremičnini za goste, otroke ali kot pisarna.
  • Idealna kot počitniška hiša.
  • Primerna za turizem kot bivalne enote, gostinski lokal ali sprejemna pisarna.
  • Idealna kot mobilna pisarna ali razstavni prostor.

MAJHNA HIŠA,
VELIKO UDOBJA

Zaradi sodobnih tlorisnih rešitev in velikega odprtega prostora nudi hiša veliko bivanjskega ugodja.

Lumar LOFT izpolnjuje visoke Lumarjeve tehnološke in energetske standarde, ki jih dosegajo naši objekti v klasični montažni gradnji. Tudi tukaj nudimo visok standard izdelave in notranje opreme na ključ. Že v osnovni opremi je tako vključen moderen ogrevalni sistem z IR paneli.

VSE PO MERI
V DVEH VELIKOSTIH

Ker se zavedamo, da so želje in potrebe različne, nudimo hiše Lumar LOFT v dveh različnih velikostih, 70m2 in 55m2 z inovativnim zložljivim sistemom.

Seveda pa je mogoče pripraviti tudi povsem individualno prilagojene modularne zasnove hiše Lumar LOFT in jih poljubno razširiti.

Vse izvedbe je možno postaviti na preprosto nosilno konstrukcijo, ki prav tako lahko uredimo v Lumarju in vašo novo mobilno hišo postavimo v enem dnevu. Premišljen zložljiv sistem vam omogoča, da lahko svojo hišo odpeljete na drugo lokacijo, ko se odločite za selitev ali spremembo delovnega mesta. Ko se preselite, gre vaš dom enostavno z vami.

FUNKCIONALNO &
UPORABNO

Zložljiv sistem Lumar LOFT omogoča širino objekta 7 metrov, kar odpira povsem nove možnosti razporeditve prostorov pri mobilni objektih.

V primeru večsobne izvedbe so tako v krajšem delu objekta predvidene spalnice in sanitarije, v daljšem pa imamo na razpolago približno 35 m2 velik prostor, ki služi kot bivalni del z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico. V primeru modela s samo enim prostorom imamo povsem proste roke pri oblikovanju notranjega prostora in postavljanju pohištva.

BLACKLINE ALI
KLASIČEN IZGLED

Za razliko od večine dostopnih mobilnih enot, ki ponujajo v veliki večini samo lesene fasade, smo v Lumarju prisluhnili željam strank, upoštevali zadnje trende in ponudili kar pet različnih možnosti izbire fasade.

Pri oblikovanju mobilnih enot Lumar LOFT smo šli tudi korak dlje pri oblikovanju zunanjosti. Za razliko od večine dostopnih mobilnih enot, ki ponujajo v veliki večini samo lesene fasade, smo v Lumarju prisluhnili željam strank, upoštevali zadnje trende in ponudili kar pet različnih možnosti izbire fasade.

Lumar LOFT ponujamo z leseno, tankoslojno, WPC, Eternit in v sodelovanju s SoNo arhitekti posebno fasado oz. izgledom BlackLine ter BlackLine Alpin.

Zunanjost je pri BlackLine izvedbi tri dimenzionalna, sestavljena iz vertikalnih lesenih letvic ali posamičnih elementov iz Eternit plošč.

PREVERJENA
TEHNOLOGIJA

Osnova vsake hiše Lumar je preverjena tehnologija Lumar. To velja tudi za Lumar LOFT.

Pri zasnovi konstrukcije zunanjega ovoja smo upoštevali znanje pridobljeno pri gradnji naših hiš in ga uspešno prenesli tudi v sistem naših mobilnih hiš. Zaradi omejitve zunanjih dimenzij, smo razvili optimirane konstrukcijske sisteme, ki zagotavljajo odlične bivalne pogoje.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več