i-EDITION

Lumar iEDITION

Bivanje. Mobilnost. Prihodnost.

Lumar iEDITION je ekskluziven paket pripravljen v sodelovanju z BMW i. Vsebuje dodatne arhitekturne elemente, vrhunske detajle in rešitve ter kakovostno opremo, ki arhitekturo hiš povzdignejo na najvišji nivo arhitekturnega oblikovanja in bivanjskega ugodja.

Ponudba presežkov

Lumar i-EDITION je ekskluziven paket pripravljen v sodelovanju z BMW i.

Vsebuje dodatne arhitekturne elemente, vrhunske detajle in rešitve ter kakovostno opremo, ki arhitekturo hiš povzdignejo na najvišji nivo arhitekturnega oblikovanja in bivanjskega ugodja. Hiše Lumar s svojo odlično zasnovo dokazujejo, da so izjemno prilagodljive, udobne in energetsko učinkovite in brez omejitev izpolnjujejo individualne zahteve ter življenjske sloge uporabnikov.

Dodana vrednost paketa i-EDITION, ki že v osnovi odlično izoblikovane hiše PRIMUS, TERRA in KUBUS še dodatno značajsko opredeli, se nanaša na dodatno izboljšano kakovost bivalnih prostorov, višji kakovostni nivo vgrajenih materialov, trajnostno naravnanost in najbolj zaželene arhitekturne elemente. i-EDITION je zlitje dosegljive prihodnosti in vrhunske estetike.

Dobrodošli v svetu prepletanja vizionarske arhitekture in vizionarske mobilnosti.

Premium bivanje in mobilnost

Združena trajnostna premium mobilnost in bivanje

Trajnostna ekološka naravnanost je v podjetju Lumar že stalnica. V ponudbi i-EDITION pa smo storili še preboj iz ustaljenih okvirov montažne gradnje in se povezali z vrhunskim proizvajalcem osebnih vozil BMW in njihovo znamko BMW i. Podobnost smelih razvojnih zamisli za prihodnost je smiselno vodila k pristopu v skupen paket trajnostnega bivanja. Zavedamo se namreč, da sta bivanje in mobilnost danes povezana bolj kot kadarkoli prej.

Design in arhitektura

Premišljena prihodnost

V naboru paketa i-EDITION smo za vas že danes premislili prihodnost. Tlorisno razporeditev izbranih hiš smo dodatno izčistili in preko elegantne vogalne zasteklitve prostorom dodali zračnost in prostornost.

Vrhunska oprema

Paket lumar i-EDITION vsebuje:

  • BMW i Wallbox (polnilna postaja)
  • predpripravo za sončno elektrarno
  • vogalno panoramsko okno brez vogalnega profila (steklo-steklo)
  • vhodna vrata i-EDITION
  • alu oblogo oken
  • parket iz hrasta (Kährs Camino) ali beljenega hrasta (Kährs Oyster)
  • stopnice prilagojene izbranemu parketu
  • keramične ploščice višjega cenovnega razreda
  • sanitarno opremo Catalano in pohodni tuš
  • strešno kritino čistih linij Tegalit ali Turmalin (pri dvokapni izvedbi hiš)

Vrhunska tehnologija

Z MISLIJO NA PRIHODNOST

Ker verjamemo, da je ekološka naravnanost brez negativnih vplivov na okolje edina prava možnost za neokrnjeno prihodnost, vam že danes nudimo polnilno postajo BMW i Wallbox za polnjenje vašega električnega avtomobila in rešitev predpriprave za vgradnjo sončne elektrarne. V slogu elektro mobilne estetike smo za vas oblikovala tudi vhodna vrata i-EDITION, ki z modro LED osvetlitvijo diskretno nakazujejo linijo potezalnega utora.

Koncept plus energijske hiše (E⁺ HIŠE)

DOM, STIČIŠČE TEHNOLOGIJ

Dom ni več le hiša v kateri preživljamo čas z družino in prijatelji, ampak postaja stičišče večih tehnologij v konceptu trajnostnega bivanja.

ENERGETSKA UČINKOVITOST + SONČNA ELEKTRARNA + ELEKTRIČNI AVTO

Koncept združitve trajnostnega bivanja in mobilnosti povezuje izraba obnovljivih virov energije oz. natančneje sončna elektrarna.

Osnovo predstavljajo hiše Lumar i-EDITION z ekskluzivnim paketom, ki arhitekturo hiš povzdignejo na najvišji nivo oblikovanja in bivanjskega ugodja. Z energetsko učinkovitostjo hiše zagotovimo minimalno potrebno po energiji za ogrevanje, z nadgradnjo s sončno elektrarno pa potrebno električno energijo za delovanje, hiša proizvede sama.

S povezovanjem z znamko BMW i smo k hiši dodali še električni avtomobil, ki povezuje zgodbo plus energijskega objekta s konceptom električne mobilnosti.

Z ustrezno sončno elektrarno na strehi hiše Lumar i-EDITION boste proizvedli toliko električne energije, da boste tudi električni avto polnili z lastno pridelano električno energijo. Električni avtomobil ne bo več le avtomobil, ampak bo predstavljal tudi hranilnik električne energije, ki jo bomo lahko porabili za delovanje hiše.

Hiše Lumar i-EDITION skupaj z znamko BMW i predstavljajo koncept bivanja prihodnosti, ki vam ga v podjetju Lumar ponujamo že danes.

ELEKTRIČNI AVTO

Električni avtomobil ne bo več le avtomobil, ampak bo predstavljal tudi hranilnik električne energije, ki jo bomo lahko porabili za delovanje hiše

ENERGIJSKO UČINKOVITA HIŠA

Z energetsko učinkovitostjo hiše zagotovimo minimalno potrebno po energiji za ogrevanje, z nadgradnjo s sončno elektrarno pa potrebno električno energijo za delovanje, hiša proizvede sama.

SONČNA ELEKTRARNA

Z ustrezno sončno elektrarno na strehi hiše Lumar i-EDITION boste proizvedli toliko električne energije, da boste tudi električni avtomobil polnili z lastno pridelano električno energijo.

facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
twitter
LinkedIn