NOVICE

21. 01. 2019

Prejeli nov certifikat kakovosti

Prejeli smo novo potrditev kakovosti. Našo proizvodnjo in hiše letno preverja tudi avstrijski inštitut Holzforschung Austria. Rezultati preverjanj so osnova za izdajo certifikata kakovosti Austria Gütezeichen. Certifikat potrjuje preverjeno visoko kakovost proizvodov in storitev.

Lumar - Prejeli nov certifikat kakovosti

Vse od ustanovitve podjetja so naša osnovna vodila zadovoljni kupci, razvoj in visoka kakovost. Za izpolnitev končnega cilja, vrhunskega bivalnega ugodja, kakovostnim gradbenim komponentam dodajamo naše vrhunsko znanje, četrtstoletja izkušenj, pravilno načrtovanje in izjemno obvladovanje detajlov. Našo kakovost v različnih fazah gradnje potrjujejo s strani evropskih institucij pridobljeni številni certifikati in znaki kakovosti.

Kot edini slovenski proizvajalec montažnih hiš, ki je član avstrijskega združenja proizvajalcev montažnih hiš, smo prejeli znak kakovosti Austria Gütezeichen. Ta potrjuje preverjeno visoko kakovost Lumar hiš tako v fazi proizvodnje kot izvedbe hiš. Osnova za izdajo znaka kakovosti je namreč redno letno preverjanje s strani neodvisne institucije Holzforschung Austria, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem na področju montažne gradnje z lesom.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn