NOVICE

08. 11. 2021

Uspešno predstavili hiše v okviru Dnevov pasivnih hiš

V okviru Dnevov pasivnih hiš 2021, ki jih že enajstič organizirala Fakulteta za arhitekturo UL, Konzorcij pasivna hiša in Eko sklad, smo svoje hiše predstavili tudi v podjetju Lumar. Obiskovalci so si lahko »v živo« ogledali individualno zasnovano hišo Zbašnik Senegačnik v Ljubljani in hišo Lumar Primus-R 150 EDITION v Dragomlju, prvo slovensko enodružinsko hišo s certifikatom Active house.

Lumar - Uspešno predstavili hiše v okviru Dnevov pasivnih hiš

Visoko ugodje bivanja, funkcionalno, energetsko učinkovito

Naše skoraj nič-energijske hiše odlikuje funkcionalna in odprta tlorisna zasnova, optimizirana tehnologija gradnje, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter certificirani izvedbeni detajli. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko izjemno učinkovit dom s prijetnim bivalnim ugodjem in nizkimi obratovalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel. Z uporabo naravnih materialov in zaradi izjemne energetske učinkovitosti lahko pridobite tudi najvišje nepovratne spodbude Eko sklada. Vsem kupcem hiš v podjetju pomagamo z nasveti in pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev nepovratnih spodbud in gradnjo hiše.

Predstavitve Lumarjevih svetovalcev

Lumarjevi svetovalci in strokovnjaki so predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s celovitim snovanjem, prilaganjem in gradnjo vašega novega doma. 
  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Ponudbo hiš Lumar, v katero je vključen tudi prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka Zehnder, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

Znanje in izkušnje

Več kot 410 skoraj nič-energijskih objektov s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivne hiše), trije vrtci v pasivni tehnologiji ter več kot 2.700 kvadratnih metrov velik Zdravstveni dom v Luciji, nas uvrščajo na prvo mesto med slovenskim proizvajalci energetsko najučinkovitejših montažnih objektov.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn