NOVICE

16. 10. 2023

Smo nominiranci za DELOVE PODJETNIŠKE ZVEZDE

V letošnjem letu poteka izbor malih in srednje velikih (SME) slovenskih podjetij pod naslovom Vrednote poslovanja – temelj trajnostnega razvoja.

Lumar - Smo nominiranci za DELOVE PODJETNIŠKE ZVEZDE

V podjetju Lumar prepoznavamo #trajnost kot enega ključnih gradnikov, ki piše našo poslovno zgodbo vse od naših začetkov. Da poganja našo inovativnost smo s pionirskimi in pilotnimi projekti v preteklosti dokazali ničkolikokrat, v letu 2019 pa potrdili s prvo in edino slovensko hišo s certifikatom Active House. Koncept v ospredje postavlja ključne kriterije trajnostne gradnje; udobje bivanja, zdravje, energijo in varovanje okolja ter dokazuje, da smo z našim trajnostnim konceptom Lumar Zero Emission Living® na pravi poti.

Vendar trajnost ni načelo, ki plemeniti le naš proizvodni program, je način, kako živimo in se razvijamo. Je del našega #DNK in zastavljene trajnostne poslovne strategije, ki temelji na 17 ciljih globalnega trajnostnega razvoja Združenih narodov, ki jim sledimo z ekonomskega, družbenega in okoljskega vidika.

Članek o tem, zakaj in kako smo prepričali ter se uvrstili med nominirance preberite na https://www.delo.si/dpc-podjetniske-zvezde/celoviti-ponudniki-trajnostnih-ekoloskih-resitev-na-podrocju-gradnje/

Medijska hiša Delo bo to izjemno priznanje podelila 9. novembra!

S skupnimi močmi postanimo zmagovalec!

Ob nagradi, ki jo bo podelila strokovna komisija, lahko za naše trajnostne dosežke in posebno nagrado glasujete tudi vi!

Glasujete lahko na https://bralci.delo.si/glasovanje-podjetniske-zvezde-2023

Glasovanje poteka do 22. oktobra. Hvala vsem.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn