NOVICE

30. 05. 2017

Prejeli nagrado Marketinška odličnost 2017

V večernem delu 22. Slovenske marketinške konference smo prejeli 1. nagrado za Marketinško odličnost 2017 v kategoriji mala in srednje velika podjetja v B2C segmentu.

Lumar - Prejeli nagrado Marketinška odličnost 2017

Komisija je zapisala: "Podjetje Lumar IG si je nagrado prislužilo s celovitim in sistematičnim načinom razumevanja potreb svojih kupcev, pri čemer se podjetje ne omejuje samo na potrebe, ki jih s svojimi produkti neposredno zadovoljuje, temveč razmišlja širše in razvija produkte v smeri zadovoljevanja drugih, komplementarnih potreb. Njihovi inovativni pristopi so še toliko bolj opazni, saj delujejo v tradicionalni industriji kot proizvajalci montažnih objektov, sami pa inovativnost izpostavljajo kot enega od ključnih dejavnikov uspeha in generatorjev (bodočih) prihodkov."

"Komisija je prepoznala, da lahko s sledenjem zastavljeni viziji, inovativnimi pristopi, konstantnim delom in pojavljanjem v ključnih ciljnih skupinah ter strokovno in predano ekipo sodelavcev dosegamo odličnost na vseh nivojih našega delovanja. Tudi v prihodnje bomo sledili zastavljeni viziji in filozofiji delovanja. Še naprej bomo ponujali inovativne in kakovostne, okolju in ljudem prijazne produkte, ki bodo ob ostalih aktivnostih tudi v prihodnje vodili v nadaljnjo rast in razvoj podjetja. Čestitke vsem sodelavcem, partnerjem in kupcem naših hiš," je povedal direktor Marko Lukić.

Izbor podjetij za Marketinško odličnost je potekal v več fazah. Najprej je bilo izmed 7.775 poslovnih subjektov, ki imajo več kot en milijon evrov prometa, izbranih 1.934podjetij po poslovni uspešnosti na podlagi finančnih kazalnikov. Nato je prvostopenjska komisija izbrala 150 podjetij, ki je bilo povabljenih k oddaji prijave in izmed podjetij, ki so podale prijavo, je bilo nato izbranih 11 finalistov v treh kategorijah. Vsem podjetjem je skupina celovitost marketinškega razmišljanja. Marketing je ključna povezovalna funkcija v podjetjih in vse aktivnosti, ki omogočajo doseganje dobrih rezultatov, temeljijo na odličnih marketinških strategijah.  In najpomembnejše, vseh enajst podjetij dosega vrhunske poslovne rezultate, kar je tudi bistvo, ki ga odseva nagrada marketinška odličnost.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn