NOVICE

28. 10. 2019

Vabljeni na sejem DOM+ 2019

Med 6. in 10. novembrom se bomo predstavljali na sejmu Dom+. Najdete nas v Marmorni dvorani B.

Lumar - Vabljeni na sejem DOM+ 2019

Več kot četrt stoletja razvoja, izkušenj in inovativnosti nam omogoča, da vam lahko ponudimo arhitekturno in tehnološko dovršene skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. V okviru koncepta Lumar Zero Emission Living® ponujamo naš odgovor in vizijo trajnostne gradnje. Z nakupom Lumar hiše že danes standardno dobite tehnologijo prihodnosti, z visokim bivanjskim ugodjem in kakovostjo, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

NASVETI STROKOVNJAKOV

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, bivanjskim ugodjem ter energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš in možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. Prav tako vam bomo predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, ki so standardno vgrajeni v skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. Na sejmu bomo predstavljali tudi našo akcijsko ponudbo hiš Lumar.

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v Marmorni dvorani B, med 10.00 in 19.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni!

Dobrodošli doma, vaš Lumar

ostale novice