NOVICE

17. 02. 2016

Smo energetsko najbolj odmevno veliko podjetje

V okviru konference En.odmev 2016 smo prejeli nagrado za energetsko najbolj odmevno veliko podjetje v Sloveniji. Leta 2014 smo bili izbrani za energetsko najbolj odmevno majhno podjetje.

Lumar - Smo energetsko najbolj odmevno veliko podjetje

Veseli in ponosni smo, da so naša dolgoletna prizadevanja pri razvoju in uveljavljanju energetsko učinkovite montažne gradnje v Sloveniji prepoznana v širši javnosti. »Omenjena nagrada je spodbuda in hkrati obveza, da bomo tudi v prihodnje s svojimi aktivnostmi, razvojem in delom pomemben zgled in ustvarjalec novih trendov na področju gradnje kakovostnih pasivnih in nizkoenergijskih objektov doma in v tujini,« je povedal direktor Marko Lukić.

Komisija je v razlagi zapisala: »Pred dvema letoma smo v kategoriji malih podjetij nagrado podelili podjetju Lumar IG in jih takrat nagradili kot enega vodilnih slovenskih proizvajalcev nizkoenergijskih in pasivnih montažnih objektov. Danes podjetje LUMAR predstavlja zmagovalca v kategoriji velikih podjetij, kjer vodstvo in zaposleni vedo kako pomembno je biti v vsakem domu, zato te ustvarjajo kar sami. S svojimi okolju prijaznimi rešitvami so prepoznani tako na domačem trgu, zelo dobro pa svoje ime predstavljajo tudi izven naših meja. S svojim delovanjem dokazujejo, da je skrb za energetsko učinkovitejši jutri lahko odlična poslovna priložnost, ki izboljšuje kvaliteto življenja številnih uporabnikov njihovih produktov in storitev.«

Nagrade En.odmev so bile letos podeljene že šestič in so podeljene podjetju, ki z lastno energetsko učinkovitostjo oz. zglednostjo in izdelki oz. storitvami posebej izstopa in je idejni vodja na trgu; je zgled ostalim in kaže, v katero smer gre oz. bi moral iti slovenski energetski sektor, kje je še potencial in s kakšnim nastopom ga je mogoče izkoristiti. To so podjetja, ki zdravo poslujejo in obetajo tudi nadaljnjo zdravo rast, obenem pa niso imuna na družbene izzive. 

Čestitke celotni ekipi.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn