Izjemna zimska ponudba skoraj nič-energijskih hiš (SNEH) Lumar na ključ
V podjetju Lumar smo se zelo zgodaj usmerili v razvoj energetskih rešitev in konceptov, ki nudijo izjemno energetsko učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Tako smo že leta 2007 zgradili prvo pasivno hišo, leta 2009 prvo plus energijsko hišo, leta 2013 pa še prvo aktivno hišo za poskusno bivanje. Da je bilo naše razmišljanje že takrat vizionarsko, inovativno in usmerjeno v prihodnost, potrjujejo današnji trendi gradnje. Večina naših hiš ima porabo pod 15 kWh/m2a, sistem prezračevanja z rekuperacijo je postal del standardne opreme vsake hiše, hiše pa so ob tem tudi arhitekturno izjemno dovršene. Četrt stoletja razvoja, izkušenj in inovativnosti nam danes omogoča, da vam lahko ponudimo izjemno zimsko ponudbo skoraj nič-energijskih hiš (SNEH) Lumar. Predstavljena ponudba Lumar je naša vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše boste že danes dobili tehnologijo prihodnosti z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

IZJEMNA PONUDBA SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR NA KLJUČ

Lumar SMART je cenovno dostopna ponudba hiš s tehnologijo skoraj NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR

> Prenesite letak s posebno ponudbo Lumar
> Vse hiše Lumar v AKCIJI

Lumar BEST BUY je ponudba hiš s tehnologijo skoraj NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

> Prenesite letak s posebno ponudbo Lumar
> Vse hiše Lumar v AKCIJI

Lumar EKO je ponudba hiš s tehnologijo skoraj NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR s toplotnim ovojem iz ekoloških materialov.

> Prenesite letak s posebno ponudbo Lumar
> Vse hiše Lumar v AKCIJI

IZJEMNA PONUDBA SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR NA KLJUČ

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo EKO sklada smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR. Za ostale hiše vam bomo z veseljem pripravili ponudbo na osnovi povpraševanja.

Število rezultatov iskanja: 9

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je skladna z aktualnim javnim pozivom 54SUB-OB17. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.
facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
twitter
LinkedIn