AKCIJSKA PONUDBA HIŠ LUMAR NA KLJUČ DO 31. DECEMBRA 2019
V podjetju Lumar smo za vas pripravili izjemno ponudbo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH*) Lumar. Predstavljena ponudba je naš odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom hiše Lumar boste dobili dom z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški, dolgoročnim ohranjanjem vrednosti in minimalnim vplivom na okolje.


OB NAKUPU HIŠE LUMAR STANDARDNO:

  • Priprava DGD/PZI projektne dokumentacije
  • Pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja
  • Priprava vloge za Eko sklad
  • Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka
  • Toplotna črpalka s talnim ogrevanjem
  • Certificirani in visoko kakovostni materiali
  • Dom, ki izpolnjuje visoke bivanjske in energetske standarde 2020

SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) V AKCIJI

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo Eko sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR. Za ostale hiše iz naše ponudbe ali individualno zasnovane projekte, vam bomo z veseljem pripravili ponudbo na osnovi povpraševanja. S klikom na posamezno ceno lahko pošljete povpraševanje za izbrano hišo v ponudbi.

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je skladna z aktualnim javnim pozivom 73SUB-sNESOB19. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.

VZORČNA HIŠA PRIMUS V DRAGOMLJU

Izjemno akcijsko ponudbo hiš Lumar lahko preverite tudi z obiskom nove vzorčne hiše PRIMUS-R 150 iEDITION v Dragomlju

VZORČNA HIŠA PRIMUS
VZORČNA HIŠA PRIMUS
facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn