IZJEMNA PONUDBA LUMAR

30 let – 30 izbranih hiš Lumar

Omejena ponudba za prvih 30 kupcev - nadgradite svojo hišo Lumar ob 30. obletnici Lumarja. Pohitite, na voljo še samo 10 hiš.

Letos mineva 30. let od ustanovitve družinskega podjetja Lumar. Že zelo zgodaj smo se usmerili v razvoj energetskih rešitev in konceptov, ki nudijo izjemno energetsko učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Tako smo že leta 2007 zgradili prvo pasivno hišo, leta 2009 prvo plus energijsko hišo, leta 2013 pa še prvo aktivno hišo za poskusno bivanje, ki smo jo leta 2019 nadgradili s prvo slovensko certificirano aktivno hišo.

Da je bilo naše razmišljanje že takrat vizionarsko, tehnološko inovativno in usmerjeno v prihodnost, potrjujejo današnji trendi gradnje. Večina naših hiš ima porabo pod 15 kWh/m2a (pasivna hiša), sistem prezračevanja z rekuperacijo je postal del standardne opreme vsake naše hiše, hiše pa so ob tem tudi arhitekturno izjemno dovršene in pripravljene za nadgradnjo v energetsko neodvisne oz. samozadostne domove.

Predstavljena ponudba Lumar je naša vizija in odgovor na trajnostne in okoljske izzive. Z nakupom Lumar hiše boste dobili tehnologijo prihodnosti z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije skozi celoten življenjski cikel.


Ob nakupu hiše Lumar vključeno:

Izdelava projektne dokumentacije (DGD, PZI, GRADBENO DOVOLJENJE, Eko sklad)

Talno ogrevanje s toplotno črpalko VAILLANT

Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka HELIOS


 • Strokovno svetovanje Lumarjevih arhitektov glede izbora ustrezne hiše in individualnih želja
 • Individualno prilagajanje tipskega projekta
 • Izdelava DGD/PZI projektne dokumentacije
 • Voden postopek pridobitve gradbenega dovoljenja
 • Pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja
 • Priprava vloge za Eko sklad
 • Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka HELIOS
 • Talno ogrevanje s toplotno črpalko VAILLANT
 • Standardni in preverjeni dolgoletni podizvajalci in partnerji, kar zagotavlja visoko kakovost izvedbe in bivanjskega ugodja
 • 35 let garancije na konstrukcijo
 • Certificirani in visoko kakovostni materiali z okoljsko deklaracijo proizvoda (EPD)
 • Dom, ki izpolnjuje visoke bivanjske in energetske standarde
 • Proizvodnja vseh komponent hiše v proizvodnji, ob kontroliranih pogojih v skladu z najvišjimi evropskimi standardi
 • Varnost naložbe, ki jo zagotavljajo prejeti certifikati in nagrade za razvoj naših hiš in tehnologije ter najvišja bonitetna ocena

Nove hiše Lumar

Nove kataloške hiše Vivus 130, Vivus 150, Atractivo 141, Atractivo 153 in Varius 150 nadgrajujejo dosedanje zasnove naših hiš. Z odprto in sodobno zasnovo dnevno bivalnih prostorov ter možnostjo nadgradnje z zunanjimi terasami, brišejo mejo med notranjim in zunanjim prostorom ter s tem hišam dajejo novo funkcionalnost v več letnih časih. Za prijetno in visoko ugodje bivanja.

Varius-D 150

Akcijske cene za SKORAJ NIČ-
ENERGIJSKO HIŠO (SNEH) / FINALIZIRAN OBJEKT (z DDV, predvideno subvencijo in popustom).

Vivus 150

Akcijske cene za SKORAJ NIČ-
ENERGIJSKO HIŠO (SNEH) / FINALIZIRAN OBJEKT (z DDV, predvideno subvencijo in popustom).

Vivus 130

Akcijske cene za SKORAJ NIČ-
ENERGIJSKO HIŠO (SNEH) / FINALIZIRAN OBJEKT (z DDV, predvideno subvencijo in popustom).

Izjemna ponudba skoraj nič-energijskih hiš (SNEH) Lumar

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo Eko sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) LUMAR. Za ostale hiše iz naše ponudbe ali individualno zasnovane projekte vam bomo z veseljem pripravili najugodnejšo ponudbo na osnovi povpraševanja.

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije je informativne narave, natančen znesek bo določen na osnovi novega razpisa Eko sklada. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen in zajema opcijske pozicije. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Več o ponudbi Lumar na www.lumar.si. Ponudba velja do prodaje 30 hiš oz. do preklica ponudbe.
facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn