IZJEMNA POMLADNA PONUDBA ZERO EMISSION HIŠ S SONČNO ELEKTRARNO NA KLJUČ
Hiše Lumar smo nadgradili s sončno elektrarno standardno. S sončno elektrarno je postala hiša plus energijska, saj pokrije celotne potrebe po električni energiji (ogrevanje, topla voda, razsvetljava, gospodinjstvo). Tako že od prvega dne bivanja ne boste imeli stroškov za električno energijo.

Zaradi izjemnega zanimanja smo ponudbo podaljšali do 30. junija 2019.


2 OPTIMIRANA PAKETA AKCIJSKIH HIŠ ZERO EMISSION

Hiše v Pomladni ponudbi ZERO EMISSION lahko izbirate v 2 optimiranih paketih. Tako lahko dobite izbrane ZERO EMISSION hiše Lumar v paketu Lumar BEST BUY ali EKO. Paketi sta odgovor na želje in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI BEST BUY

Lumar BEST BUY je ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo Lumar
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI EKO

Lumar EKO je ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR s toplotnim ovojem iz ekoloških materialov.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo Lumar
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar


V HIŠAH LUMAR DO 30. JUNIJA STANDARDNO

V HIŠAH LUMAR DO 30. JUNIJA STANDARDNO:

  • Vodenje postopka za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD) ter PZI projektne dokumentacije
  • Vodenje postopka za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada
  • Dvojna obloga zunanjih in notranjih sten
  • Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka
  • Toplotna črpalka s talnim gretjem
  • Sončna elektrarna (hiše Primus Zero Emission in izbrane hiše iz ponudbe Zero Emission)
  • Alu obloga oken
  • Nadstandarden nabor finalnih materialov

HIŠE ZERO EMISSION V AKCIJI

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo Eko sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih ZERO EMISSION HIŠ LUMAR s SONČNO ELEKTRARNO STANDARDNO. Za ostale hiše iz naše ponudbe ali individualno zasnovane projekte, vam bomo z veseljem pripravili ponudbo na osnovi povpraševanja. S klikom na posamezno ceno lahko pošljete povpraševanje za izbrano hišo v ponudbi

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)



Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, z informativnimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je informativna, natančen znesek bo določen na podlagi novega razpisa Eko sklada. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.
facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn