Primus Individual iEDITION

Primus Individual iEDITION

Hiša Lumar Primus je zgrajena na racionalnem tlorisu z odprto zasnovanim bivalnim prostorom v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo.

142 m2

Bivalna
površina

2015

Leto
izgradnje

Miha Završnik

Arhitekturna
zasnova

V nadstropju so funkcionalno zasnovani spalni prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno bivalno ugodje. Namenjena vsem, ki želijo vrhunsko funkcionalnost in prilagodljivost oplemeniti še z visoko kakovostjo in izbrano estetiko.

Hiša PRIMUS v množici izvedenk in realizacij dokazuje, da je zasnovana odlično. Za vse sladokusce, ki jim vse to ne bi bilo dovolj in bi želeli nekaj posebnega, pa smo skrbno izbrali paket iEDITION.

V naboru paketa iEDITION smo za vas že danes premislili prihodnost. Tlorisno razporeditev izbranih hiš smo dodatno izčistili in preko elegantne vogalne zasteklitve prostorom dodali zračnost in prostornost. Ker verjamemo, da je ekološka naravnanost brez negativnih vplivov na okolje edina prava možnost za neokrnjeno prihodnost, vam že danes nudimo polnilno postajo BMW i Wallbox za polnjenje vašega električnega avtomobila in rešitev predpriprave za vgradnjo sončne elektrarne.

facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn