Lumar Primus iEDITION Individual

Lumar Primus iEDITION Individual

Hiša PRIMUS v množici izvedenk in realizacij dokazuje, da je zasnovana odlično. Za vse sladokusce, ki jim vse to ne bi bilo dovolj in bi želeli nekaj posebnega, pa smo skrbno izbrali paket iEDITION.

149.86 m2

Bivalna
površina

2019

Leto
izgradnje

Lumar

Arhitekturna
zasnova

V nadstropju so funkcionalno zasnovani spalni prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno bivalno ugodje. Namenjena vsem, ki želijo vrhunsko funkcionalnost in prilagodljivost oplemeniti še z visoko kakovostjo in izbrano estetiko.

Hiša PRIMUS v množici izvedenk in realizacij dokazuje, da je zasnovana odlično. Za vse sladokusce, ki jim vse to ne bi bilo dovolj in bi želeli nekaj posebnega, pa smo skrbno izbrali paket iEDITION.

V naboru paketa iEDITION smo za vas že danes premislili prihodnost. Tlorisno razporeditev izbranih hiš smo dodatno izčistili in preko elegantne vogalne zasteklitve prostorom dodali zračnost in prostornost. Ker verjamemo, da je ekološka naravnanost brez negativnih vplivov na okolje edina prava možnost za neokrnjeno prihodnost, vam že danes nudimo polnilno postajo BMW i Wallbox za polnjenje vašega električnega avtomobila in rešitev predpriprave za vgradnjo sončne elektrarne.

facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več