Paketne energetske rešitve

V Lumarju v naše montažne hiše vključujemo kakovostne sisteme ogrevanja in prezračevanja, ki nudijo odlično energetsko učinkovitost in prijetno bivalno ugodje. 


Paket Zrak

Vsi se zavedamo, da brez čistega in svežega zraka ni življenja. Zato vam v podjetju Lumar za vse naše hiše standardno ponujamo kontroliran sistem prezračevanja z rekuperacijo, ki zagotavlja vedno svež in čist zrak v prostorih, obenem pa zagotavlja majhno porabo energije. Hladen zunanji zrak se skozi sistem filtrov, ki zadržujejo prah, pelod in trdne delce, predhodno očisti, zaradi česar je sistem primeren tudi za ljudi z alergijami na cvetni prah. V hiše Lumar vgrajujemo vrhunske prezračevalne naprave z visokim izkoristkom vračanja toplote in tihim delovanjem.

Vgradnja prezračevalne naprave je pogoj za pridobitev nepovratnih sredstev/kredita Eko sklada RS*.

Prednosti paketa zrak:

  • prezračevalna enota z visokim izkoristkom in tihim delovanjem,
  • prezračevalne cevi niso položene v tlaku, kar olajša vzdrževanje sistema.

* Aktualno stanje razpisov in subvencij je potrebno preveriti na spletni stani Eko sklada RS.


Paket E⁺

Sončno elektrarno sestavljajo visoko kakovostni moduli z visoko močjo in črnim izgledom, ki skupaj s črnim okvirjem predstavljajo moderno rešitev za vašo streho.

Upoštevaje predvideno porabo in velikost strehe, vam bomo svetovali pri izbiri optimalne sončne elektrarne za vašo hišo Lumar. S sodobno sončno elektrarno za neto meritve ustrezne velikosti, boste na letni ravni uravnotežili proizvodnjo in porabo električne energije. Tako boste že od prvega dne bivanja brez stroškov za električno energijo. Višek proizvedene eleketrične energije pa boste lahko porabili tudi za polnjenje električnega avtomobila. Tako bo tudi gorivo za vaš avtomobil brezplačno. 

 

 

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn