INDIVIDUAL
Ustvarite svoj sanjski dom

Hiše INDIVIDUAL

Najprej so vedno sanje. In kaj je lepše, kot uresničiti svoje sanje? Če so sanje povezane z izgradnjo vašega lastnega doma, potem je Lumar pravi naslov za uresničitev teh sanj, še posebej, če gre za gradnjo vaše povsem individualne hiše. Individualna hiša zahteva drugačen pristop, zahteva kakovostno svetovanje, odličnega arhitekta in usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki bodo vaše sanje pripeljali do uresničitve. Zavedamo se, da je to zahtevna naloga, a naše izkušnje in znanje nam dajejo potrebno gotovost, da uresničimo vaše sanje o lastnem domu.

 

OD IDEJE DO VSELITVE

Lahko vam pomagamo že pri izbiri arhitekta, ki vam bo po­magal uresničiti vaše zamisli, lahko pa to opravite tudi sami in nam dostavite že izdelan projekt za vašo bodočo hišo. Pomagali in svetovali vam bomo pri izbiri materialov in se potrudili, da bo hiša narejena kakovostno in po vaših željah.

Izpolnjevanje individualnih želja naših kupcev nam predstavlja izziv. Kljub temu, da še vedno veliko ljudi misli, da so mon­taž­ne hiše dolgočasne in vedno enake, to za hiše Lumar že dolgo ne velja. Pri gradnji individualnih hiš na zahtevnih evropskih tržiščih smo si pridobili dovolj znanj in izkušenj, da se lahko lotimo najzahtevnejših projektov na področju individualne gradnje, kjer je pomembna prav kakovost izvedbe.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn