GreenLine

Lumar GreenLine

ZAŽIVI Z NARAVO

V sodelovanju z birojem Objem narave arhitektura smo zasnovali novo linijo skoraj nič-energijskih hiš, s katero delamo nov korak na poti trajnostnega bivanja brez emisij. Z linijo Lumar GreenLine smo ustvarili koncept družinskih hiš, ki prerašča stroge bivanjske okvirje hiše in nudi novo dimenzijo navezovanja z naravo, hkrati pa ponuja praktične in racionalne rešitve, ki uporabnikom olajšajo in polepšajo vsakdanje bivanje v njihovem domu.

PREMIŠLJENA ZASNOVA

OKOLICA USTVARJA Z OBJEKTOM RAZLIČNE AMBIENTE IN MOŽNOSTI KORIŠČENJA BIVANJSKEGA PROSTORA

Arhitekti iz Objem narave arhitektura so s premišljenimi tlorisnimi zasnovami ustvarili racionalne in prilagodljive rešitve za različna življenjska obdobja stanovalcev. Pri snovanju so razmišljali tudi o možni ureditvi okolice, ki v povezavi z objektom ustvarja različne ambiente in možnosti koriščenja bivanjskega prostora.

Vse hiše in rešitve so zasnovane tako, da jih lahko v sodelovanju z naročniki prilagodimo individualnim željam in potrebam, upoštevajoč dano lokacijo in možnosti za primerno umestitev v okolje. Z linijo Lumar GreenLine sledimo konceptu Lumar Zero Emission Living®, ki vrhunski tehnologiji, energetski učinkovitosti in bivanjskemu ugodju z še intenzivnejšim povezovanjem z naravo, dodaja nove dimenzije trajnostnega bivanja.

POVEZANI Z
NARAVO

SUBTILEN NAČIN NAVEZAVE MED INTERIERJEM OBJEKTA IN VRTOM

Lumar GreenLine je za tiste, ki si želijo sodobno zasnovan in atraktiven dom, ki na subtilen način ponuja navezavo med interierjem objekta in vrtom. Notranji prostori se preko velikih steklenih površin neposredno navezujejo na sorodne zunanje prostore in tako brišejo mejo med notranjim ambientom in vrtom ter nudijo še višjo ugodje bivanja. Kljub navezovanju in odpiranju v krajino, zasnova objektov stanovalcem zagotavlja potrebno zasebnost.

BESEDA
SNOVALCEV

VERJAMEMO, DA JE BIVANJE Z NARAVO NAJVEČ, KAR SI ČLOVEŠTVO V PRIHODNJE LAHKO RESNIČNO ŽELI

“Zavezani smo h kreiranju zgodb, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih, ki bodo poudarile vaše bistvo in bodo izžarevale vaše želje in pričakovanja ter bodo hkrati prispevale k ohranjanju in zaščiti našega planeta.

Verjamemo, da je bivanje z naravo največ, kar si človeštvo v prihodnje lahko resnično želi. Zaradi tega želimo skozi naše in vaše projekte naravo vsaj ohranjati, če ne tudi doprinesti k širjenju življenjskega prostora vseh živih bitij ter tako skozi naše delo pustiti pozitiven pečat povsod, kjer delujemo.”

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn