SNEH
Skoraj nič-energijske hiše Lumar

Hiše SNEH

Stalno vlaganje v razvoj in izboljšavo tehnoloških procesov, uporaba najboljših materialov in izkušnje iz postavljenih več kot 130 skoraj nič-energijskih hiš s porabo pod 15 kWh/m2 a nam omogočajo, da vam danes za gradnjo energetsko najbolj učinkovitih montažnih hiš ponujamo optimirane energetske koncepte.

Skoraj nič-energijske hiše Lumar so lahko grajene s konstrukcijskimi sistemi Lumar PRESTIGE, Lumar MASIV, Lumar PASIV EKO ali certificirano tehnologijo Lumar PASIV ENERGY. Tehnologija Lumar PASIV EKO je bila prva slovenska certificirana pasivna tehnologija za gradnjo pasivne montažne hiše.

Odlična izolacija ovoja, detajli, izvedeni brez toplotnih mostov, in za gradnjo skoraj nič-energijskih montažnih hiš s porabo pod 15 kWh/m2 a primerno stavbno pohištvo, vam zagotavljajo višje notranje površinske temperature, kar pripomore k manjši asimetriji sevanja in posledično k višjemu bivalnemu ugodju v prostorih ter izjemni energetski učinkovitosti.

Na enem mestu vam predstavljamo skoraj nič-energijske hiše Lumar, ki imajo porabo pod 15 kWh/m2 a in za katere lahko pridobite subvencijo Eko sklada. Ustrezno in optimalno rešitev pa bomo na osnovi vaših želja in ustreznih energetskih preračunov poiskali tudi za vašo individualno zasnovano hišo.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn