Partnerji Lumarja

Hiše Lumar so zgrajene izključno iz visoko kakovostnih materialov. V njih vgrajujemo samo izbrane in preizkušene elemente in materiale naših partnerjev.


Bramac

Vodilni strokovnjak za celovite strešne rešitve. Vse iz ene roke: od strešnikov, krojenih po meri, do posebnih kosov in strešnih dodatkov, vse do visoko kakovostnih servisnih storitev. Kakovost izdelkov in storitev je prvotnega pomena. izpolnjujejo najvišje zahteve in za njih jamčijo s svojim dobrim imenom. Za Bramac je poleg funcionalnosti naših izdelkov izrednega pomena tudi njihova estetika. Kot vodilni inovator na področju streh stavimo na inovativne rešitve - izpolnitev visokih pričakovanj naših kupcev - danes in v prihodnje. 


Isocell

Specialisti za zrakotesnost montažne gradnje, ki v svoji ponudbi nudijo vrhunske tesnilne trakove, parne ovire in izolacijske materiale.


Knauf Insulation

Podjetje z dolgoletno tradicijo, je v letu 2006 pod svoje okrilje vzelo tudi priznanega slovenskega proizvajalca kamene volne Termo. Najpomembnejši izdelek ostaja kamena volna TERVOL®, svojo ponudbo so dodatno dopolnili z izdelki iz steklene volne in sklopom dopolnilnih izdelkov za kvalitetno izvedbo izolacijskih konstrukcij. Podjetje nudi široko paleto standardnih izdelkov, ki pa se lahko glede na želje in zahteve kupcev prilagodi njihovemu naročilu. 


Vaillant

Največji evropski proizvajalec toplotne tehnike, ki v svoji ponudbi proizvodov nudi vrhunske kondenzacijske naprave, toplotne črpalke in klimatske naprave. Pohvalijo se lahko z zmago na lanski raziskavi zveze potrošnikov, kjer so sodelovale toplotne črpalke vodilnih evropskih proizvajalcev. 


Harreither

V petindvajsetih letih trdega dela smo ustvarili tehnologijo bodočnosti, ki vam zagotavlja prijetno in zdravo sevalno toploto, s katero bo vaš dom preskrbljen več desetletij. Specialisti na področju talnega in stenskega ogrevanja.


Rigips

Podjetje Rigips se z inovativnimi izdelki na področju mavčno kartonskih plošč in suhih estrihov predstavlja tudi v Moji hiši prihodnosti. Climafit Protekto plošče, ki ponujajo sevalno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem in ploščami Clima top, ki pripomorejo k prijetnejši bivalni klimi. 


Mizarstvo Jezeršek

V Mizarstvu Jezeršek, d.o.o. že od leta 1978 izdelujejo lesene stopnice vrhunske kakovosti, ki so vgrajene v montažne hiše vseh slovenskih proizvajalcev doma in v tujini. 


Eternit

Eternit Slovenija d.o.o. je vodilna družba na področju jugovzhodne Evrope s proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih izdelkov iz vlaknocementa, ki so visokokakovostni, ekološki in energetsko učinkoviti.


Fermacell

Fermacell plošče so narejene iz mavca, papirnih vlaken in vode. Idealne so za vlažne prostore, hkrati pa nudijo tudi protipožarno žaščito. Odporne so na udarce in prenašajo velike mehanske obremenitve.


Zehnder

Zehnder je domišljen sistem naprav za obdelavo svežega zraka in elementov za njegov razvod. Ponuja rešitve za prezračevanje in rekuperacijo za vse vrste zgradb, pri tem pa dosega vrhunske prihranke energije. Vsi proizvodi Zehnder prezračevanja presegajo kriterije za dodelitev EKO subvencij in zadoščajo vsem higienskim standardom. 


STO

Ponudba izdelkov podjetja Sto obsega izdelke in sisteme na področju fasad, notranjih prostorov, lakov/lazur, sanacije betona, talnih premazov, orodij in strojev. Znane inovacije kot fasadni izolacijski sistem StoTherm Classic in fasadna barva Lotusan na vzoren način združujejo inovativnost in funkcionalnost.


Lip Bled

Skupina LIP BLED je največji izvoznik slovenske lesne industrije. Več kot tri četrtine proizvodnje je namenjeno izvozu, predvsem na zahtevne zahodne in srednjeevropske trge.


Pirnar

Pirnar je vodilni svetovni inovator na področju snovanja in proizvodnje aluminijastih in lesenih vhodnih vrat. So globalno uveljavljeno podjetje z več kot 250 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na 30 trgih po vsem svetu.


Kronoterm

Družinsko podjetje Kronoterm že več kot 25 let razvija in proizvaja kakovostne toplotne črpalke. Do danes so doma in v tujini inštalirali že več kot 60.000 naprav. 


Kährs

Švedsko podjetje "Kährs" sodi med najstarejše proizvajalce lesenih talnih oblog na svetu. Izdelujejo jih že preko 150 let. Na svoje parkete nudijo 30 let garancije.


Maros

Maros je pravi naslov, da uresničite svoje sanje o lepem, luksuznem in udobnem domu. Že več kot 30 let so zvesti vrhunskemu pohištvu, ki polepša vaš dom ter mu nudi visoko kakovost udobja. Bogata ponudba kuhinj in jedilnic, dnevnih sob, sedežnega pohištva in spalnic bo zagotovo izpolnila vaše sanje. Pohištvo in opremo svojega doma lahko dopolnite tudi s pestrim naborom dodatkov za dom in dekoracijo.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn