Dan odprtih vrat

11. 04. 2024

Na ogled individualno prilagojena skoraj nič-energijska hiša Kaja-M 124

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljamo predstavitev individualno prilagojene mansardne hiše Lumar Kaja. Hiša je namenjena vsem, ki želijo klasično, a hkrati sodobno montažno hišo z optimalnim tlorisom in premišljenimi izvedbenimi detajli. Arhitekti iz arhitekturnega biroja Lumar so v tesnem sodelovanju z lastniki oblikovali dom, ki odraža želje in potrebe celotne družine. Zasnova je premišljeno prilagojena lokacijskim zahtevam ter zagotavlja izjemno udobje bivanja vsem družinskim članom.

Hiša bo na ogled 18. aprila 2024, med 11.00 in 16.00 uro, na Blejski Dobravi.

O INDIVIDUALNO PRILAGOJENI HIŠI KAJA-M 124

Hiša se ponaša z razgibano tlorisno zasnovo, ki v relativno preprostem tlorisu ustvari praktične in uporabne prostore za različne potrebe. Velike steklene površine in odprta razporeditev prostorov omogočajo obilo naravne svetlobe ter povezanost notranjih prostorov z zunanjostjo. Posebnost je kuhinjska niša, ki je diskretno integrirana v bivalni prostor, ustvarjajoč prijeten in funkcionalen ambient.

Tlorisna razporeditev je zasnovana z minimalnimi komunikacijskimi površinami, kar omogoča maksimalno možno učinkovitost izrabe prostora. Oblikovno gre za klasično mansardno hišo, ki se odlično prilega večini slovenskega kontinentalnega podeželja mestnih in primestnih okolij.

Hiša je grajena v standardu skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivna hiša), za katero so lastniki prejeli nepovratno finančno spodbudo Eko sklada. Lastniki so se odločili za gradnjo do faze "finaliziran objekt", saj je izvedba hitrejša, z manj stresa in nudi celovito garancijo na izvedena dela.


Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki in lastniki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše. Lumarjevi strokovnjaki vas spremljajo na vseh korakih gradnje novega doma ter poskrbijo za prijeten, varen in brezskrben potek v vseh fazah.

  • Proces gradnje in načrtovanja hiše Lumar Terra ter večletne izkušnje bivanja.

  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Primus, Terra, Aspectus, Varius, Atractivo Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš in jih ponujamo v različnih velikostih.

Lumar NOVE HISE

  • Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno leseno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil in kemikalij. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.  • Pomladno ponudbo izbranih hiš Lumar z nadgradnjo hiše v vrednosti do 20.000 EUR, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, ogrevanjem s toplotno črpalko Vaillant, pripravo projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo. Ter še mnogo več.Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Veselimo se druženja z vami.


Vaš Lumarfacebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn