Dan odprtih vrat

06. 12. 2023

Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljamo še zadnji letošnji dan odprtih vrat. V Brezovici pri Ljubljani bomo, zaradi velikega zanimanja, predstavili individualno prilagojeno skoraj nič-energijsko hišo Lumar Primus-D 140 s paketom Elegance. Ogled hiše bo potekal 14. decembra, med 12.00 in 17.00 uro.

Pozdravljeni, hvala vsem, ki ste se prijavili na ogled hiše Primus-D 140 s paketom Elegance.


Vsa mesta za ogled hiše Primus smo zapolnili. S sodelavci že pripravljamo seznam hiš in lokacij za oglede v 2024. Hvala za razumevanje in lep pozdrav, ekipa Lumar


O individualno prilagojeni hiši Primus-D 140 s paketom Elegance

Hiša je zgrajena na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu. Prostori se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. Predstavljena hiša ima v pritličju obrnjene bivalne prostore (L-tloris).

Hiša Primus je bila razvita z mislijo na energetsko varčnost, učinkovitost in visoko bivalno ugodje. Krasi jo odprto zasnovan bivalni prostor v pritličju, ki združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. V nadstropju so funkcionalno zasnovani  prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno ugodje bivanja. Dinamika, eleganca in zmerna zadržanost oblik so vodila k izoblikovanju paketa Elegance, namenjenega vsem, ki si želijo z arhitekturo objekta preseči ustaljene okvire in diskretno izražati svobodne nazore. Paket zajema vogalno stekleno zasteklitev z integriranim stebričkom in vodoravno oblikovane podolgovate okenske odprtine v nadstropju.

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar, ki jih razvijajo v okviru Lumar Zero Emission Living® ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše.

  • Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil, kemikalij in kovin. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).

  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Aspectus, Varius, Atractivo, Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš in jih odslej ponujamo v različnih velikostih.

    Lumar NOVE HISE


  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi ponudbo izbranih hiš Lumar ob 30. obletnici podjetja, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, priprava projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo.


Veselimo se druženja z vami.


Vaš Lumarfacebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn