Dan odprtih vrat

29. 03. 2024

Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Terra-V 158 v Šoštanju

Vsa mesta za ogled pritlične hiše Terra-V 158 so zasedena. Zaradi velikega zanimanja za oglede naših hiš, pripravljamo nov dan odprtih vrat 18. aprila 2024. Več informacij o hiši in lokaciji vam bomo posredovali kmalu. Hvala za izkazano zanimanje.


V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljamo prvi pomladni dan odprtih vrat. Tokrat bo na ogled izjemno priljubljena in funkcionalno zasnovana pritlična skoraj nič-energijska hiša Lumar Terra-V 158. Hiša, ki so jo v Lumarjevem arhitekturnem biroju individualno prilagodili željam in potrebam lastnikov, je lahko tudi z ravno in enokapno streho. Z vgrajeno sončno elektrarno proizvede hiša več električne energije, kot je potrebuje za svoje delovanje.

O PRITLIČNI HIŠI TERRA V-158


Hiša Lumar Terra-V 158 združuje sodoben dizajn, funkcionalnost in povezanost z naravo. Notranjost hiše odlikujejo premišljeno zasnovani prostori, ki omogočajo udobno in kakovostno življenje za celotno družino.

Glavni poudarek hiše Lumar Terra je na tesni povezavi med notranjim bivalnim prostorom in zunanjim okoljem. Velike steklene površine zagotavljajo obilo naravne svetlobe in neposreden pogled na okolico, medtem ko prostorna terasa postaja podaljšek dnevnega prostora, kjer se družina lahko sprosti in uživa v vseh letnih časih.

Zasnovana z odprtim in funkcionalnim tlorisom omogoča jasno ločevanje med bivalnimi in spalnimi prostori, kar zagotavlja ustrezno mero zasebnosti in udobja za vse družinske člane. S svojim sodobnim pristopom k arhitekturi ter poudarkom na funkcionalnosti na enem nivoju, je hiša Lumar Terra popoln dom za vse, ki cenijo kakovostno bivanje in želijo živeti v harmoniji z naravo.Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki in lastniki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše.

  • Proces gradnje in načrtovanja hiše Lumar Terra ter večletne izkušnje bivanja.

  • Izjemno priljubljene hiše arhitekturnega biroja Lumar; Primus, Terra, Aspectus, Varius, Atractivo Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš in jih ponujamo v različnih velikostih.

Lumar NOVE HISE

  • Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno leseno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil in kemikalij. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.  • Pomladno ponudbo izbranih hiš Lumar z nadgradnjo hiše v vrednosti do 20.000 EUR, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, ogrevanjem s toplotno črpalko Vaillant, pripravo projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo. Ter še mnogo več.


Veselimo se druženja z vami.


Vaš Lumarfacebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn