Projekt R8
SNEH
Nova hiša Lumar

Sodobno zasnovan objekt  je kot skala vpet v obstoječi teren. S svojo razgibanostjo in razigranostjo ustvarja nepozabno doživetje ob gibanju skozi objekt. Kletni prostori nudijo udoben dostop za lastnike skozi garažo, ki je povezana z vetrolovom. Bivalne prostore v pritličju krasi veliko panoramsko okno z izjemnimi pogledi v naravo. Preko jedilnice in kuhinje se dostopa na disketno umaknjeno teraso, ki nudi hkrati zavetje in povezanost z zunanjostjo. Do spalnih prostorov v drugem nadstropju, se vzpnemo preko atraktivnega galerijskega stopnišča.

176,87 m2

Bivalna
površina

9,24x12,09 m

Zunanje
dimenzije

-

Kolenska
stena

Naklon
strehe

Ravna

Tip
strehe
facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn
EU Kohezijski Sklad logo

Razvojni projekti podjetja Lumar

Preberi več