NOVICE

15. 04. 2020

Že tretjič zapored do certifikata »Best Buy Award«

V neodvisni raziskavi »Best Buy Award«, ki je bila narejena med 1.200 anketiranci iz gradbenega sektorja v Sloveniji, smo že tretjič zapored prejeli prestižno odličje »Best Buy Award« – št. 1 - najboljše razmerje med ceno in kakovostjo – kategorija: montažne hiše.

Lumar - Že tretjič zapored do certifikata »Best Buy Award«

»Ponovna podelitev odličja Best Buy Award je za podjetje Lumar in naše kupce zelo pomembno, saj potrjuje, da smo v Lumarju dosegli to, kar smo si pred leti zastavili kot naš cilj. To je ponuditi tržišču montažne hiše, ki predstavljajo dolgoročno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. V današnjem času, ko smo iz vseh strani zasuti z različnimi izdelki potrošniške družbe, ki so namenjeni zgolj kratkoročni porabi, velikokrat pozabimo, da je pri izdelkih kot je hiša izjemno pomembno, da se odločimo za pravega partnerja. Z nakupom hiše Lumar dobijo kupci kakovosten, trajnostno grajen dom z nizkimi stroški vzdrževanja in obratovanja, ter visoko stopnjo bivalnega ugodja,« je povedal direktor podjetja Marko Lukić.

Raziskava »Best Buy Award Award Construction 2019/2020«, ki jo je opravila švicarska hiša ICERTIAS - International Certification Association, ne meri moči znamke ali tržnega deleža montažne gradnje, ampak izključno izkušnje in zadovoljstvo potrošnikov z razmerjem med ceno in kakovostjo na podlagi njihove osebne izkušnje ali izkušnje njihovih bližnjih. Tako kupcem olajša iskanje najbolj kakovostnega in cenovno najugodnejšega blaga ter storitev tako na domačem kot na mednarodnem trgu.

 

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn