NOVICE

09. 04. 2018

Jakov Fak obiskal Lumar

V podjetju smo pripravili srečanje za medije in zaposlene, na katerem je najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak predstavil tudi srebrno olimpijsko medaljo iz Pjongčanga.

Lumar - Jakov Fak obiskal Lumar

Na srečanju z mediji sta z lastnikom in direktorjem podjetja Markom Lukićem v sproščenem pogovoru spregovorila o podobnostih med športom in poslom. Tako v športu kot v poslu moraš imeti zastavljene visoke cilje, veliko in trdno delati, potrebno je znati premagovati vzpone in padce, vedno pa moraš ostati zvest samemu sebi.

»Jakova in Lumar druži podobno razmišljanje in filozofija. Ljudje kot je Jakov, so nam za vzgled in merilo, da moramo iz dneva v dan, iz projekta v projekt, dajati od sebe vse kar znamo. Tako kot v športu tudi v poslu ne smeš zaspati na lovorikah, ampak moraš iskati nove rešitve in poti za nadaljnji razvoj. Današnji uspehi namreč niso zagotovilo, da bo temu tako tudi v prihodnje. Veseli nas, da z Jakovom uspešno sodelujemo že tri leta in smo se v tem času, na podlagi zaupanja in iskrenega odnosa, dogovorili tudi za gradnjo montažne hiše Jakove družine,« je povedal Marko Lukić.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn