NOVICE

12. 04. 2023

Razvojna kolesarska ekipa Bikehanic-Lumar

Začeli smo sodelovanje s KD Rajd, največjim gorsko in BMX kolesarskim društvom v Sloveniji, z 18 letno tradicijo, tremi tekmovalnimi ekipami, zmagami v svetovnem pokalu, veliko kolesarsko šolo in lastno kolesarsko infrastrukturo.

Lumar - Razvojna kolesarska ekipa Bikehanic-Lumar

»Skupaj s predstavniki KD Rajd smo zelo hitro našli skupne točke, ki so povezane s podobno filozofijo, vizijo in poslanstvom. Veseli smo, da bomo mladim in perspektivnim kolesarjem razvojne ekipe Bikehanic-Lumar, lahko pomagali pri nadaljnjem razvoju in doseganju zastavljenih ciljev. Hkrati pa s sklenjenim partnerstvom sledimo našemu sloganu Živi najbolje in želji, da bi se čim več mladih in starejših gibalo ter ukvarjalo z raznimi športnimi aktivnostmi.«

“Naša vizija je jasna, postati največji gorsko kolesarski in BMX razvojni center v regiji. Jasno začrtani cilji, od zmag na največjih tekmah, do popularizacije kolesarstva in ob koncu dneva – uživanje ob furanju. Za dosego vsega naštetega, potrebujemo zanesljive in močne partnerje zato je novo sodelovanje s podjetjem Lumar, še en korak v pravo smer. Njihova vizija je skladna z našo, živi bolje,” so ob sklenitvi partnerstva povedali v KD Rajd.

Foto: Anže Furlan

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn