NOVICE

12. 02. 2020

Lumar na sejmu DOM 2020

Tudi letos bomo naše hiše predstavljali na sejmu DOM 2020. Med 4. in 8. marcem vas pričakujemo na Gospodarskem razstavišču, dvorana A-Kupola.

Za vas smo pripravili številne novosti in ugodnosti.

Lumar - Lumar na sejmu DOM 2020

Tudi na letošnjem sejmu Dom 2020 bomo v podjetju Lumar predstavljali novosti in ugodnosti ob nakupu kataloških in individualnih skoraj nič-energijskih hiš Lumar. Kupcem v okviru koncepta LUMAR ZERO EMISSION LIVING® ponujamo izjemen nabor SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH). Predstavljeni koncepti in ponudba Lumar so naša vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše že danes dobite tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

PIONIRJI NA PODROČJU TRAJNOSTNEGA BIVANJA

Zadnjih 15 let smo v Lumarju vodilni na področju razvoja in vpeljave kakovostnih arhitekturnih in energetskih rešitev. Uveljavili smo se kot pionirji pasivne gradnje v Sloveniji, saj smo postavili največ takšnih objektov. Leta 2007 smo postavili prvo pasivno hišo, leta 2009 smo postavili prvo plusenergijsko hišo za znanega telovadca Mitjo Petkovška. To je bil takrat pionirski in prototipni projekt. Leta 2013 so zgradili prvo aktivno hišo za poskusno bivanje, leta 2017 pa so, kot prvi in za zdaj edini slovenski proizvajalec na trgu, kot standard ponudili vse svoje hiše samo še kot skoraj ničenergijske. Razvito in preverjeno tehnologijo, pridobljeno znanje in izkušnje danes ponujamo kot standard Lumarjeve trajnostne gradnje prihodnosti in je garancija, da smo v podjetju Lumar pravi partner za gradnjo novega doma.

LUMAR ZERO EMISSION LIVING®

S konceptom Lumar Zero Emission Living® smo določili ključne smernice svojega prihodnjega razvoja in delovanja. Gre za skupek celovitih rešitev na področju trajnostne gradnje in bivanja brez emisij. Izhodišče za celovit koncept izhaja iz sodelovanja s podjetjem BMW Slovenija in njihovo znamko BMW i, ki smo ga začeli leta 2016 in danes vodi do vse pogostejše uporabe koncepta in električnih vozil. Razvoj naših hiš je prišel do točke, ko vam lahko standardno ponudimo hišo, s katero od prvega dne, ko boste v njej zaživeli, ne boste imeli stroškov za električno energijo, hkrati pa vam omogoča energetsko neodvisnost in visoko bivanjsko ugodje. Sočasno pa boste prispevali k razogljičenju in manjšemu onesnaževanju okolja.

NOVOSTI NA SEJMU

V sodelovanju z birojem Objem narave smo zasnovali linijo hiš Lumar GreenLine, ki preraščajo stroge bivanjske okvirje hiše in nudijo novo dimenzijo navezovanja z naravo, hkrati pa ponujajo praktične in racionalne rešitve, ki stanovalcem olajšajo in polepšajo vsakdanje bivanje v njihovem domu. Evolucijo so doživele tudi nekatere njihove kataloške hiše, Primus, Terra, Kaja in Gea, ki tako ponujajo še več bivanjskega ugodja in možnosti individualnega prilaganja. Dodatno smo optimizirali izjemno priljubljeno družino hiš Lumar EDITION, ki jo ponujajo v sodelovanju z BMW Slovenija. Kot vodilni proizvajalec na svojem področju trajnostne gradnje smo se povezali s podjetjem Etrel, ki je vodilno podjetje v razvoju pametnih polnilnih postaj. V sklopu koncepta Lumar Zero Emission Living® hiše Lumar nadgrajujemo s sončnimi elektrarnami, ki jih sedaj smiselno dopolnjujemo s sistemom za interaktivno polnjenje električnega vozila. Tako sočasno ustvarjamo ravnovesje med porabo električne energije za delovanje hiše, zahtevami omrežja ter potrebno električno energijo za polnjenje električnega avtomobila.

NASVETI STROKOVNJAKOV

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, bivanjskim ugodjem in energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. Povabili smo tudi naše stalne strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. 

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v dvorani A-Kupola, med 10.00 in 19.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni!

Dobrodošli v svetu Lumarjeve inovativne gradnje.

Vaš Lumar

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn