NOVICE

24. 05. 2019

Smo med finalisti za veliko nagrado Marketinška odličnost 2019

Društvo za marketing Slovenije nas je uvrstilo med deveterico finalistov, ki se bomo potegovali za letošnjo veliko nagrado marketinška odličnost leta. Komisija nas je prepoznala kot izstopajoče podjetje, ki pri svojem poslovanju in marketinškem delovanju dosega nadpovprečne rezultate. Razglasitev bo v torek, 28. maja, ob 21. uri v Portorožu na 24. Slovenski marketinški konferenci.

Lumar - Smo med finalisti za veliko nagrado Marketinška odličnost 2019

Na torkovi tradicionalni slovenski marketinški konferenci, bodo najprej podeljene nagrade v treh kategorijah, najboljši izmed zmagovalcev kategorij pa bo prejel še veliko nagrado marketinška odličnost leta. Za nagradi se potegujemo v dobri družbi, letošnji finalisti smo:

Finalisti v kategoriji B2B podjetij: Ceneje d.o.o., Danfoss Trata, d.o.o., Intra Lighting d.o.o.

Finalisti v kategoriji malih in srednjih B2C podjetij: Coca-Cola HBC Slovenija, d.o.o., Lumar IG d.o.o., Športna loterija d.d.

Finalisti v kategoriji velika B2C podjetja: Mercator d.d. , SPAR Slovenija d.o.o., Zavarovalnica Triglav, d.d.

Zgled za celotno slovensko poslovno skupnost
Z nagrado so prepoznana najboljša podjetja oz. organizacije, v katerih je marketing trdno vpet v poslovno strategijo podjetja in je gonilo dobrih poslovnih rezultatov. Med devetimi finalisti za letošnjo jubilejno 5. nagrado marketinška odličnost leta smo po izboru strokovne komisije podjetja, ki z marketinško naravnanostjo ustvarjamo dodano vrednost izdelkov oz. storitev in smo z odličnimi poslovnimi rezultati lahko zgled celotni slovenski poslovni skupnosti.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn