NOVICE

07. 04. 2022

Nove hiše Lumar

Nove kataloške hiše Vivus, Artis, Atractivo, Aspectus in Varius nadgrajujejo dosedanje zasnove naših hiš. Z odprto in sodobno zasnovo dnevno bivalnih prostorov ter možnostjo nadgradnje z zunanjimi terasami, brišejo mejo med notranjim in zunanjim prostorom ter s tem hišam dajejo novo funkcionalnost v več letnih časih. Za prijetno in visoko ugodje bivanja.

Lumar - Nove hiše Lumar

Varius 206

Igriv tloris s poudarjenim odpiranjem na jug se pohvali z 206 kvadratnimi metri bivalnih površin. Dodatno udobje ponuja 48 kvadratnih metrov velika pokrita terasa, preko katere je omogočen dostop v prostorno pritličje.

Svetli bivalno dnevni prostori se povezujejo s pokrito teraso, ki postaja poletna dnevna soba in prijetno zavetje v vseh letnih časih.

V nadstropje vodijo odprte ravne stopnice, ki se v svojem izteku zaključujejo s panoramskim oknom s pogledom v naravo. Prostorni otroški sobi, skupni družabni kotiček in lastna kopalnica mlajšim članom nudijo veliko udobja. Komfortna spalnična suita ponuja dostop na diskretno zunanjo teraso.

Hiša Varius je tudi velikosti 152 in 173 kvadratnih metrov. 


Atractivo 180

Sodobno oblikovana in prostorsko izrazito odprta hiša je namenjena vsem, ki svoj čas doma preživljajo v širšem krogu družine in prijateljev.

Poudarjeno komfortna dnevna soba, jedilnica in kuhinja omogočajo družabna srečanja in druženja, ki se z lahkoto nadaljujejo tudi v zavetju zunanjega nadstreška.

Notranja razporeditev spalnih prostorov je z dvema nadpovprečno velikima otroškima sobama, ter ločeno spalnico z walk-in garderobo, izjemno udobna in kompaktna. Iz spalnice je omogočen prehod na zunanjo pohodno teraso.

Hiša Atractivo je tudi velikosti 146 in 159 kvadratnih metrov. 


Artis 179

Klasična zasnova hiše s pridihom sodobnosti, se lahko pohvali s 179 kvadratnimi metri bivalnih površin. Visoko ugodje bivanja je doseženo z bivalnim prostorom, ki se navezuje z zunanjo bivalno teraso.

V pritličju se poleg svetlih bivalnih prostorov nahaja tudi večji kabinet, ki omogoča delo od doma. Preko zavitega stopnišča se povzpnemo v nadstropje, kjer so nadpovprečno velike otroške sobe z izhodi na teraso. Spalnična suita ponuja veliko udobja z lastno garderobno sobo in kopalnico.


Vivus 144

Hiša dopolnjuje ponudbo mansardnih skoraj nič-energijskih hiš Lumar. Arhitekturna zasnova hiše se spogleduje s tradicionalnimi vzorci, ki jih z izbranimi detajli presega na sodoben način.

Odprt dnevno bivalni prostor v pritličju združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki se preko velikih zasteklitev povezujejo z zunanjostjo. Nadkrita terasa nudi diskretno zavetje za druženje v vseh letnih časih.

V nadstropju so izjemno funkcionalno zasnovani spalni prostori, ki nudijo maksimalno bivalno ugodje celotne družine.

Hiša Vivus je tudi velikosti 133 in 153 kvadratnih metrov. 

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn