NOVICE

03. 03. 2016

Obiščite nas na sejmu Dom 2016

Med 8. in 13. marcem na sejmu DOM 2016 predstavljamo naše inovativne in energetsko učinkovite nizkoenergijske in pasivne koncepte gradnje. Pripravili smo tudi posebne Lumarjeve pomladanske Best Buy ugodnosti.

Lumar - Obiščite nas na sejmu Dom 2016

Svetovanje Lumarjevih strokovnjakov 

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovorili na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada. Povabili smo tudi naše stalne strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar.

Posvet z Lumarjevim arhitektom

Nudili bomo možnost individualnega posveta z našim hišnim arhitektom glede prilagoditev tipskih hiš željam in potrebam kupcev, ali izdelavo povsem nove idejne zasnove vaše sanjske individualne hiše. Prijave zbiramo po elektronski pošti na info@lumar.si.

V okviru naših aktivnosti lahko sodelujete tudi v nagradnji igri in se potegujete za vikend paket v Aktivni hiši Lumar ter uporabo BMW i3.

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v dvorani A-Kupola, med 10.00 in 20.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni! Dobrodošli v svetu Lumarjeve inovativne gradnje.

Vaš Lumar 

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn