NOVICE

05. 07. 2021

Kakšne so pa vaše zelene zaveze?

Ločevanje odpadkov, zasaditev novega drevesa, manjšanje porabe električne energije, kupovanje oblačil iz druge roke, uporaba kolesa, nakup električnega avtomobila, manj uživanja prehrane živalskega izvora... . Kaj je za vas okolju prijazno dejanje?

Lumar - Kakšne so pa vaše zelene zaveze?

V podjetju Lumar smo v skladu z našim konceptom Lumar Zero Emission Living® sprejeli zelene zaveze, katerih cilj je postati ogljično nevtralno podjetje do leta 2025. Na tej poti smo že naredili prvi korak. Z namestitvijo sončne elektrarne na streho naše proizvodne hale, so vse naše hiše proizvedene z zeleno električno energijo.

Pa vi? V komentar, sporočilo ali na bostjan.kralj@lumar.si nam napišite vaša okolju prijazna dejanja. Vaše zelene zaveze, ki bodo pomagale pri ohranjanju našega zelenega planeta.

Prejete opise bomo delili na naši spletni strani ter na družabnih omrežjih Lumar in Umetnostne galerije Maribor, s katero smo se kot pokrovitelj v okviru trienala EKO 8, Mednarodnega trienala umetnost in okolje, lotili zbiranja zgodb, ki nam bodo vsem v navdih, da bomo skupaj napisali lepšo in zeleno zgodbo prihodnosti.

Katere so vaše zelene zaveze?

#lumar #trajnost #zelenezaveze #zeroemissionliving #narava

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn