NOVICE

10. 03. 2016

Zahvala za udeležbo na sejmu Dom 2016

Za nami je sejem DOM 2016, kjer smo zelo uspešno predstavili našo filozofijo delovanja, tehnologijo Lumar, nove nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar ter številne Pomladanske Best Buy ugodnosti. Hvala vsem, ki ste nas obiskali.

Lumar - Zahvala za udeležbo na sejmu Dom 2016

Nov optimiran pasivni sistem

Na podlagi našega znanja in večletnih izkušenj z gradnjo pasivnih objektov, kjer so kot pionir orali ledino in pripomogli pri dokončni uveljavitvi pasivne gradnje v Sloveniji, so v podjetju pripravili optimiran in cenovno še bolj dostopen pasivni sistem Lumar Pasiv Energy. Z izboljšanim sistemom so še dopolnili svojo družino energetsko učinkovitih in preverjenih pasivnih sistemov. Podjetje s svojimi pasivnimi sistemi kupcem omogoča pridobitev najvišjih subvencij Eko sklada in izjemno energetsko učinkovitost ter visoko bivalno ugodje.

Novi koncepti gradnje prihodnosti

Že leta 2012 so v Lumarju z gradnjo Aktivne hiše Lumar ustvarjali trend pametnih in tehnološko naprednih hiš prihodnosti v Sloveniji. Z letošnjim letom bodo ta koncept še nadgradili in kupcem ponudili dodatne možnosti gradnje najbolj kakovostnih energetsko samozadostnih hiš. Zagotovo ima gradnja energetsko najbolj varčnih objektov prednost, saj imajo takšni objekti bistveno večjo dodano vrednost. Prav tako pa, ko govorimo o plus energijskih ali aktivnih hišah, tudi vemo koliko nas ključna dobrina, torej sonce, zaenkrat stane. Za vse ostale energente danes težko rečemo ali ocenimo njihovo rast cen v prihodnje. Tako lahko že danes omejimo tveganja povezana z gibanjem cen energentov, hkrati pa naredimo zelo veliko za okolje.

Osvežena najbolje prodajana hiša Primus

Svojo najbolje prodajano hišo Primus so tudi tokrat nekoliko osvežili in še dodatno poveačli ponudbo tlorisnih zasnov hiše. Tako je v ponudbi odslej tudi tloris z obrnjenim bivalnim prostorom, ki v družino hiš Primus dodaja nove možnosti izvedbe. Tako je ob 7 tipologijah hiše, 4 velikostih in sedaj že 5 paketih zunanjega izgleda hiše, ter neskončnih možnostih tlorisnih rešitev, Primus resnično prava zvezda na področju raznolikosti in funkcionalnosti.

Nove hiše Lumar

V zadnjih letih smo se dokončno uveljavili kot nosilci novih trendov modernih in tlorisno funkcionalno zasnovanih montažnih hiš, ki prepričajo s svojo zunanjostjo in razporeditvijo prostorov. Našo družino tipskih hiš smo letos povečali za štiri klasične hiše s pridihom modernih detajlov in novih trendov. Tako smo klasičnim hišam Vitalis, Opus, Opera in Verona pridodali svežino sodobnosti. Še naprej razmišljamo o življenju brez ovir, zato so naše pritlične hiše Terra, Gea in Venus dodatno optimirane in prilagojene za brezskrbno življenje na enem nivoju.

Nove hiše Lumar BlackLine

Družino naših sodobno in tlorisno funkcionalno zasnovanih enodružinskih nizkoenergijskih hiš z dizajnom brez kompromisa, smo razširili s pritlično zasnovo hiše Pure P, pripravili pa smo tudi sveže idejne zasnove iz linije INDIVIDUAL. S tem naša družina hiš Lumar BlackLine ponuja dodatne možnosti individualnosti in trajnostne gradnje.

Lumarjev Pomladanski Best Buy

V okviru Pomladanske Best Buy ponudbe so za kupce hiš prvič ponudili optimirane in premišljeno izbrane pakete nizkoergijskih in pasivnih hiš Lumar. Tako lahko danes izbirate med izbranimi nizkoenergijskimi in pasivnimi hišami v liniji Lumar Smart in Lumar Pasiv Smart, ter njihovimi nadgradnjimi v liniji Lumar Best Buy in Pasiv Best Buy. Novi paketi so odgovor na zahteve in potrebe kupcev in ponujajo odličen izbor tehnološko in izvedbeno kakovostnih hiš Lumar z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Posebne ugodnosti smo pripravili tudi za vse kupce hiš Primus in individualnih hiš Lumar.

Prvi dan odprtih vrat

V soboto 19. marca 2013, med 10. in 16. uro, pripravljamo prvi DAN ODPRTIH VRAT. Na Brdu pri Ljubljani bomo predstavili že vseljeno pasivno hišo Primus-E137, medtem ko bo v Dragočajni pri Medvodah na ogled Aktivna hiša Lumar. Hiša Primus je v času Pomladanskih Best Buy ugodnosti na voljo po še bolj ugodnih cenah.  Vljudno vabljeni!

Vaš Lumar

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn