Individualna hiša Lumar

Individualna hiša Lumar

Vila v italijanskem Vareseju je jasen primer pozornosti do detajlov, novih tehnologij in visoke stopnje prilagajanja željam ter zahtevam lastnikov hiše.

197.67 m2

Bivalna
površina

2017

Leto
izgradnje

Sodobna, a minimalistična

Hiša je zasnovana sodobno a hkrati minimalistično. Na skoraj dvesto kvadratnih metrih bivanjske površine v dveh etažah ponuja vso udobje bivanja celotni družini. V pritličju se nahaja 75 kvadratnih metrov velik in odprt dnevni prostor, ki je razdeljen na dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. Dnevni prostor se lahko preko velikih drsnih vrat odpre in poveže z zunanjim prostorom ter tako ponuja podaljšek bivalnega prostora. Veliko pozornosti je bilo posvečeno izboru materialov in opreme, ki odražajo vse želje in pričakovanja kupcev po toplem in prijetnem domu. Posebna pozornost je bila namenjena tudi izvedbi balkona ter terase, ki ponuja prečudovit pogled na bližnjo okolico.

Vgrajene tehnologije prihodnosti

Ob odlični arhitekturni zasnovi je tudi dober primer visokotehnološkega doma prihodnosti, saj ima ob prezračevanju in pametnih inštalacijah, vgrajeno tudi sončno elektrarno. Tako hiša že danes ponuja tehnologije prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja in nizkimi obratovalnimi stroški skozi celoten življenjski cikel.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn