Lumar Terra-R 131

Lumar Terra-R 131

Lumar Terra-R 131

131.02 m2

Bivalna
površina

2022

Leto
izgradnje

Pritlične, atrijske hiše doživljajo svoj preporod. Po eni strani se zanje odloča nova generacijska skupina graditeljev, ki se v obdobju, ko otroci zapustijo domače gnezdo, odloča za manjšo, bolje izkoriščeno pritlično hišo. Ta jim omogoča večje udobje in lažjo dostopnost vseh prostorov brez uporabe stopnic, ki lahko vsakemu od nas v določeni situaciji pomenijo neizogibno gibalno oviro.

Hiša Terra-R 131 je individualno prilagojena, tako parceli kot lokacijskim pogojem in potrebam družine. Opremljena je s kakovostno opremo, ki arhitekturo hiše še povzdigne na najvišjo raven bivanjskega ugodja; njena srčika pa je skrbno urejen vrt s pokrito teraso, ki omogoča preživljanje prijetnih trenutkov z družino v zunanjosti skozi več letnih časov. Vgrajeno ima toplotno črpalko zrak-voda s talnim gretjem, prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka in okna ALU-LES. Klasično ometano fasado ob terasi dopolnjuje lesena obloga, ki to svetlo sodobno hišo še bolj poveže s svojo naravno okolico.

Hiše iz linije Terra, ki so lahko izvedene bodisi z ravno streho bodisi z eno-, dvo- ali štirikapnico, so namenjene bivanju od dveh do štirih oseb, njihove tlorisne površine pa segajo od 131 do 162 m2. Primerne so tako za družine kot tudi za gibalno ovirane in starejše osebe, torej za najširši segment prebivalstva.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn