NOVICE

04. 03. 2018

Obiščite nas na sejmu Dom 2018

Med 13. in 18. marcem nas obiščite na sejmu Dom 2018. Tudi tokrat za vas pripravljamo številne novosti, ki vam jih bomo predstavili že kmalu.

Lumar - Obiščite nas na sejmu Dom 2018

NA SEJMU DOM Z NOVOSTMI

Na sejmu Dom 2018 predstavljamo novosti in ugodnosti ob nakupu skoraj nič-energijskih hiš (SNEH) Lumar, ki smo jih oblikovali ob 25. letnici delovanja podjetja. Svojo družino hiš smo razširili s hišama Alea 156 in Futura 136, dodatno pa so optimirali tudi paket Lumar EDITION, ki smo ga pripravili v sodelovanju z BMW Group Slovenija in znamko BMW i. Na sejmu premierno predstavljamo prenovljeno verzijo BMW i3 Lumar Edition, ki jo je BMW pripravil posebej za slovenski trg. Četrt stoletja razvoja, izkušenj in inovativnosti jim danes omogočajo, da lahko kupcem ponudijo izjemno ponudbo skoraj nič-energijskih hiš (SNEH) Lumar. Predstavljena ponudba Lumar je naša vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše boste že danes dobili tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

NASVETI STROKOVNJAKOV

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih spodbud Eko sklada. Povabili smo tudi naše stalne strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. 

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v dvorani A-Kupola, med 10.00 in 19.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni!

Dobrodošli v svetu Lumarjeve inovativne gradnje.

Vaš Lumar

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn