NOVICE

05. 06. 2023

Reševanje problema onesnaževanja s plastiko

Z našo blagovno znamko Lumar Zero Emission Living® smo se zavezali, da bomo iskali in naslavljali tematike, ki ne vplivajo zgolj na kakovost našega bivanja.

Lumar - Reševanje problema onesnaževanja s plastiko

5. junija 2023 smo obeležili SVETOVNI DAN OKOLJA, ki je letos naslavljal nujnost reševanja problema onesnaževanja s plastiko. Z našo blagovno znamko Lumar Zero Emission Living® smo se zavezali, da bomo iskali in naslavljali tematike, ki ne vplivajo zgolj na kakovost našega bivanja, ampak tudi na našo okolico, tako naravo kot živali. In onesnaževanje s plastiko je ena takšnih tematik.

Zato smo se povezali s podjetjem PlanetCare, ki s svojimi produkti naslavlja izzive mikroplastike, da vam bomo v mesecu juniju skupaj osvetlili to problematiko.

Trajnost je v zadnjem času postala modna beseda (»buzz word«), vendar ali resnično vemo, kaj pomeni? Čeprav je popolnoma trajnostno življenje danes praktično nemogoče, obstajajo preprosti načini, kako zmanjšati naš negativen vpliv na okolje.

Kako lahko zadovoljimo potrebe vsakodnevnega življenja, ne da bi ogrozili možnost prihodnjim generacijam, da zadovoljijo svoje potrebe v vsakdanjem življenju? Sledite 6R trajnosti: Premislimo (Rethink), Zavrnimo (Refuse), Zmanjšajmo (Reduce), Ponovno uporabimo (Reuse), Popravimo (Repair) in Reciklirajmo (Recyle). Ti preprosti koraki nam lahko pomagajo pri izbiri bolj ekoloških možnosti in trajnostnem načinu življenja. 

Prenesite hitri vodnik do bolj trajnostnega načina življenja - Kako živeti bolj trajnostno (PDF dokument), ki smo ga pripravili s podjetjem Planetcare.

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn