NOVICE

25. 10. 2018

Obiščite nas na sejmu DOM+

Med 7. in 11. novembrom se bomo predstavljali na sejmu Dom+. Najdete nas v Marmorni dvorani B.

Lumar - Obiščite nas na sejmu DOM+

Četrt stoletja razvoja, izkušenj in inovativnosti nam danes omogoča, da vam lahko ponudimo arhitekturno in tehnološko dovršene skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. Predstavljen koncept in ponudba Lumar je naša vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše že danes dobite tehnologijo prihodnosti, z visokim bivanjskim ugodjem in kakovostjo, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

NASVETI STROKOVNJAKOV

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, bivanjskim ugodjem ter energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš in možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. Prav tako vam bomo predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, ki so standardno vgrajeni v skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. 

Na sejmu bomo predstavljali tudi našo posebno jesensko ponudbo hiš Lumar, ki smo jo pripravili ob 25. letnici delovanja podjetja.

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v Marmorni dvorani B, med 10.00 in 19.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni!

Dobrodošli v svetu Lumarjeve inovativne gradnje.

Vaš Lumar

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn