IZJEMNA PONUDBA PRIMUS ZERO EMISSION HIŠ NA KLJUČ DO 30. JUNIJA 2019
V podjetju Lumar smo za vas tudi letos pripravili Pomladno ponudbo hiš PRIMUS. Predstavljena ponudba je naš odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom hiše PRIMUS boste dobili dom z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški, dolgoročnim ohranjanjem vrednosti in minimalnim vplivom na okolje.

Zaradi izjemnega zanimanja smo ponudbo podaljšali do 30. junija 2019.


HIŠE PRIMUS ZERO EMISSION S SONČNO ELEKTRARNO STANDARDNO

Ko smo pred desetimi leti postavili prvo plus energijsko hišo Primus-D 137d za našega znanega telovadca Mitjo Petkovška, je bil to pionirski in prototipni projekt. Na osnovi pridobljenih znanj in izkušenj lahko danes našim kupcem celovite rešitve na področju trajnostne gradnje in življenja brez emisij ponudimo standardno. V okviru koncepta ZERO EMISSION LIVING smo hišo PRIMUS nadgradili s sončno elektrarno, s pomočjo katere boste vso električno energijo za delovanje hiše proizvedli sami.

Si lahko predstavljate, da od prvega dne bivanja v hiši nimate več stroškov za električno energijo (ogrevanje, topla voda, razsvetljava, gospodinjstvo)? Z ustrezno sončno elektrarno boste lahko sami proizvedli tudi električno energijo za vaš avtomobil. Tako bo tudi gorivo za vaš avtomobil brezplačno.


3 OPTIMIRANI PAKETI AKCIJSKIH HIŠ PRIMUS ZERO EMISSION

Hiše v Pomladni ponudbi PRIMUS lahko izbirate v 3 optimiranih paketih. Tako lahko dobite izbrane ZERO EMISSION HIŠE PRIMUS v paketu Lumar SMART, BEST BUY ali PREMIUM. Paketi so odgovor na želje in potrebe kupcev in ponujajo optimiran izbor tehnološko ter izvedbeno kakovostnih hiš Lumar, ki predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI SMART

Lumar SMART je cenovno dostopna ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo PRIMUS
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI BEST BUY

Lumar BEST BUY je ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo PRIMUS
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar

LUMAR OPTIMIRANI PAKETI PREMIUM

Lumar PREMIUM je ponudba hiš s tehnologijo SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE HIŠE (SNEH) LUMAR z nadstandardno opremo.

> Prenesite letak s Pomladno ponudbo PRIMUS
> Prenesite letak Sončna elektrarna Lumar


V HIŠAH LUMAR DO 30. JUNIJA STANDARDNO

V HIŠAH LUMAR DO 30. JUNIJA STANDARDNO:

  • Vodenje postopka za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD) ter PZI projektne dokumentacije
  • Vodenje postopka za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada
  • Dvojna obloga zunanjih in notranjih sten
  • Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka
  • Toplotna črpalka s talnim gretjem
  • Sončna elektrarna (hiše Primus Zero Emission in izbrane hiše iz ponudbe Zero Emission)
  • Alu obloga oken
  • Nadstandarden nabor finalnih materialov

HIŠE PRIMUS ZERO EMISSION V AKCIJI

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo Eko sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih hiš PRIMUS ZERO EMISSION s SONČNO ELEKTRARNO STANDARDNO. Za ostale hiše iz naše ponudbe ali individualno zasnovane projekte, vam bomo z veseljem pripravili ponudbo na osnovi povpraševanja. S klikom na posamezno ceno lahko pošljete povpraševanje za izbrano hišo v ponudbi

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je skladna z aktualnim javnim pozivom 54SUB-OB17. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.
facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
twitter
LinkedIn