AKCIJSKA PONUDBA PRIMUS

IZJEMNA PONUDBA SKORAJ NIČ- ENERGIJSKIH HIŠ LUMAR PRIMUS NA KLJUČ DO 31. MAJA 2020

Kot odgovor na vse večje povpraševanje po sodobno zasnovanih hišah, smo že pred več kot desetletjem zasnovali linijo hiš Primus. Enostavna in odprta tlorisna zasnova se je izkazala za izjemno uporabno in priljubljeno rešitev. Hiša Primus je postala naša najbolje prodajana hiša. Do danes smo razvili uspešno družino hiš Primus, ki s svojo racionalno, kompaktno in učinkovito zasnovo ponuja optimalen vstop v razred skoraj ničenergijskih hiš. Pridobljene izkušnje in znanje, ki smo jih pridobili s pionirskimi in prototipnimi projekti omogočajo, da vam lahko danes standardno ponudimo celovite rešitve na področju trajnostne gradnje in bivanja brez emisij. Tako vam lahko v okviru koncepta Lumar ZERO EMISSION LIVING® vašo hišo PRIMUS nadgradimo s sončno elektrarno, s pomočjo katere boste vso električno energijo za delovanje hiše proizvedli sami in boste od prvega dne bivanja v hiši brez stroškov za električno energijo. Z ustrezno sončno elektrarno boste lahko sami proizvedli tudi dovolj električne energije za vaš avtomobil. Tako bo tudi gorivo za vaš avtomobil brezplačno.OB NAKUPU HIŠE LUMAR VKLJUČENO:

Izdelava projektne dokumentacije (DGD, PZI, GRADBENO DOVOLJENJE, Eko sklad)


 • Strokovno svetovanje Lumarjevih arhitektov glede izbora ustrezne hiše
 • Izdelava DGD/PZI projektne dokumentacije
 • Voden postopek pridobitve gradbenega dovoljenja
 • Pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja

Talno ogrevanje s toplotno črpalko VAILLANT


 • Priprava vloge za Eko sklad
 • Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka ZEHNDER
 • Talno ogrevanje s toplotno črpalko VAILLANT
 • Standardni in preverjeni podizvajalci

Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka ZEHNDER


 • 35 let garancije na konstrukcijo
 • Certificirani in visoko kakovostni materiali z okoljsko deklaracijo proizvoda (EPD)
 • Dom, ki izpolnjuje visoke bivanjske in energetske standarde


HIŠE PRIMUS V AKCIJI

Za hiter in enostaven pregled cen z upoštevanim popustom in subvencijo Eko sklada, smo za vas pripravili informativno tabelo cen izbranih hiš PRIMUS. Za ostale hiše iz naše ponudbe ali individualno zasnovane projekte, vam bomo z veseljem pripravili ponudbo na osnovi povpraševanja. S klikom na posamezno ceno lahko pošljete povpraševanje za izbrano hišo v ponudbi

Ponastavite iskanje

Bivalna površina (m2)


Cenovni okvir (€)Vse cene so v EUR in so informativne. V ceno je vključen DDV. Za stanovanjske hiše do 250 m² stanovanjske površine znaša 9,5 %, za stanovanjske hiše nad 250 m² stanovanjske površine in za poslovne stavbe pa 22 %.

* Informativen izračun z upoštevanim 9,5% DDV, predvidenimi subvencijami in popusti. Izračun energijske učinkovitosti je narejen s programom PHPP, lokacija Ljubljana, orientacija jug. Višina subvencije Eko sklada je skladna z aktualnim javnim pozivom 73SUB-sNESOB19. Cene so informativnega značaja, slikovni material je simboličen. Pridružujemo si pravico do sprememb popravkov in tehničnih izboljšav. Cene veljajo za prodane hiše v Republiki Sloveniji.

VZORČNA HIŠA PRIMUS V DRAGOMLJU

Izjemno akcijsko ponudbo hiš Lumar lahko preverite tudi z obiskom nove vzorčne hiše PRIMUS-R 150 iEDITION v Dragomlju.

VZORČNA HIŠA PRIMUS
VZORČNA HIŠA PRIMUS
facebook
Youtube
twitter
LinkedIn
instagram
LinkedIn