Individualna hiša XS

Individualna hiša XS

Družina vsak prosti trenutek investira v potovanja z Volkswagnovim kombijem in se povsod počuti kot doma. Na skromnem koščku zemlje, so si zamislili idealni bazni štab: majhno hiško, njihovo orodje za visoko kakovostno življenje s poudarkom na trajnosti.

142.99 m2

Bivalna
površina

2011

Leto
izgradnje

Arhitekturni biro Gašperič

Arhitekturna
zasnova

Beseda arhitekta

O projektu

Družina vsak prosti trenutek investira v potovanja z Volkswagnovim kombijem in se povsod počuti kot doma. Na skromnem koščku zemlje, so si zamislili idealni bazni štab: majhno hiško, njihovo orodje za visoko kakovostno življenje s poudarkom na trajnosti. Poleg tega, da je trajnostna po velikosti in ceni, se hiša izkaže tudi trajnostna rešitev za življenje. Gradni materiali so večinoma iz obnovljivih virov, poraba energije je nizka, hiša deževnico pametno uporablja in romantični kamin je hkrati tudi sekundarni vir toplote.

 

O sodelovanju z Lumarjem

Ob izboru izvajalca Hiše XS, se je podjetje Lumar izkazalo s celovitim pristopom k izvedbi projekta, posluhom za želje in zmožnosti investitorja ter implementacijo kreativnih rešitev arhitekta. S tem, ter z osebnim pristopom, sicer neobičajnim za tako velika podjetja, so vzbudili zaupanje, ki ga z odlično in korektno realizacijo niso izneverili.

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn