NOVICE

19. 02. 2019

Obiščite nas na sejmu DOM 2019

Tudi letos bomo naše hiše predstavljali na sejmu DOM 2019. Med 5. in 10. marcem vas pričakujemo na Gospodarskem razstavišču, dvorana A-Kupola. Tudi tokrat smo za vas pripravili številne novosti.

Lumar - Obiščite nas na sejmu DOM 2019

NA SEJMU DOM Z NOVOSTMI

SONČNA ELEKTRARNA STANDARDNO – BREZ STROŠKA ZA ELEKTRIČNO ENERGIJO OD PRVEGA DNE BIVANJA

Tudi na letošnjem sejmu Dom 2019 v podjetju Lumar predstavljamo številne novosti in ugodnosti ob nakupu kataloških in individualnih skoraj nič-energijskih hiš Lumar. Kupcem v okviru koncepta ZERO EMISSION LIVING ponujamo izjemen nabor SKORAJ NIČ-ENERGIJSKIH HIŠ (SNEH) in ZERO EMISSION HIŠ s sončno elektrarno standardno.

Razvoj naših hiš je prišel do točke, ko lahko ponudimo hišo, s katero od prvega dne, ko boste v njej zaživeli, ne boste imeli niti evra stroška za električno energijo. Sliši se skoraj neverjetno, a je res. Energija sonca nam je vsak dan na razpolago brezplačno in je brez škodljivih vplivov in izpustov v okolje, hkrati pa nam omogoča neodvisnost in samozadostnost. S samo proizvodnjo električne energije smo tudi dober vzor našim otrokom, ki bodo jutri nasledili ta planet. Zato mora biti naša odgovornost ohraniti planet za naše zanamce. Predstavljeni koncepti in ponudba Lumar so naša vizija in odgovor na okoljske izzive prihodnosti. Z nakupom Lumar hiše že danes dobite tehnologijo prihodnosti, z visoko kakovostjo bivanja, nizkimi obratovalnimi stroški in dolgoročnim ohranjanjem vrednosti investicije.

NOVE HIŠE IN EVOLUCIJE USPEŠNIC

S pomladanskim prebujanjem narave so tudi v podjetju Lumar ponovno okrepili ponudbo svojih kataloških hiš. Tokrat  s tremi arhitekturno razgibanimi in geometrijsko čistimi družinskimi hišami v različnih velikostih, ki so jih poimenovali Qubis, Zen in Brio. Posebno pozornost so namenili tudi njihovi najbolje prodajani kataloški hiši Primus. Glede na izjemno veliko prodanih hiš in mnenj kupcev, so naredili evolucijo hiše Primus 137 in ji dodali nekaj kvadratnih metrov. Tako ponuja hiša Primus 140 še več funkcionalnosti in bivalnega ugodja. Dodatne evolucije je bila deležna tudi vse bolj priljubljena družina hiš Lumar EDITION, ki jo podjetja ponuja v sodelovanju z BMW Group Slovenija in znamko BMW i. Vse predstavljene rešitve predstavljajo osnovo, ki jo v sodelovanju s kupci prilagodijo individualnim željam in potrebam, upoštevajoč dano lokacijo in možnost za primerno umestitev v okolje.

NASVETI STROKOVNJAKOV

Naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovarjali na vprašanja v zvezi s filozofijo, gradnjo, bivanjskim ugodjem in energetsko učinkovitostjo Lumarjevih hiš ter možnostmi pridobitve nepovratnih finančnih spodbud Eko sklada. Povabili smo tudi naše stalne strokovnjake s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše (SNEH) Lumar. 

Vstopite z nami v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v dvorani A-Kupola, med 10.00 in 19.00 uro (v nedeljo do 18.00 ure).

Vljudno vabljeni!

Dobrodošli v svetu Lumarjeve inovativne gradnje.

Vaš Lumar

Ostale novice

facebook
Youtube
LinkedIn
instagram
LinkedIn